RASNOVEANU: DE CE SA MA SIMT USURATA CA IORDACHE NU MAI ESTE IN CA LA SPITALUL JUDETEAN? N-AM SIMTIT NICIO REACTIE LA DANSUL!

Managerul Spitalului Judetean Braila, Delia Rasnoveanu, neaga faptul ca i-ar fi ascuns consilierului judetean Stefan Catalin Iordache (PND)  informatii despre unitatea pe care o conduce sau ca ar fi refuzat sa-i dea informatii, atunci cand acesta i le-a cerut. Iordache, ce si-a dat zilele trecute demisia din calitatea de membru supleant in Consiliul de Administratie al Spitalului Judetean, a declarat ca s-a saturat sa fie pe post de ficus in CA, fiindca atunci cand cerea diverse informatii legate de activitatea din spital, nu i se dadeau, fie i se furnizau informatii false.

Rasnoveanu ne-a declarat: “De cand am venit eu, de anul trecut, aici, pe dansul cred ca l-am vazut de 2 sau de 3 ori la Consiliul de Administratie, fiind membru supleant. Deci fiind membru supleant, normal ca nu participa la toate sedintele.

Ce a solicitat in scris cred ca a primit – nici nu stiu daca a avut vreo solicitare scrisa -, dar altceva… Ce mi-a solicitat verbal i-am raspuns, in general.Mai mult nu stiu…”.

“Dar nu se observa cu ochiul liber ca suntem destul de transparenti? Vizitam farmacia, vizitam spitalul, informatiile sunt si catre dvs si catre el aceleasi informatii”, a intervenit presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD).

Intrebata daca se simte usurata ca Iordache a iesit din CA al Spitalului Judetean, Rasnoveanu ne-a raspuns: “Dar nici n-am simtit nicio reactie la dansul! Deci chiar n-am avut nicio treaba, v-am spus, l-am vazut de 2 sau de 3 ori. De ce sa ma simt usurata? Nu-i nicio problema!”.