ROTARU, DESPRE ALIANTA PSD- PND: ATAT TIMP CAT E DRAGOSTE CU SILA, NU POTI SA O INTRETII, NU POTI SA FORTEZI LUCRURILE

Presedintele PSD Braila, Ion Rotaru, incepe sa fie nemultumit de modul in care se manifesta unii dintre aliatii politici ai social-democratilor, membri PND.

Astfel, consilierul municipal Bogan Botea (PND) a facut in ultimele luni mai multe comentarii publice critice la adresa PSD, ultimul dintre acestea fiind ca din punctul sau de vedere, nu considera ca ar face parte dintr-o alianta cu PSD, fiindca “o alianta se face intre oameni de cuvant”.

La randul sau, consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PSD) a criticat dur in mai multe randuri  PSD-ul. Ultimele declaratii acide ale lui Iordache la adresa PSD au fost facute aseara, intr-o emisiune TV, cand acesta a spus, printre altele, ca regreta ca l-a sustinut prin votul sau pe Iulian Chiriac (PSD), in functia de presedinte al Consiliului Judetean si ca presedintele PND Braila, Simona Draghincescu, este “purtatorul de cuvant al PSD” si “pupicurista PSD”.

Rotaru a comentat astazi ca a crezut ca aceasta alianta va functiona in baza principiilor stabilite de comun acord, insa pare ca nu se intampla acest lucru: “Am observat anumite derapaje; singur ca le intelegem pana la un moment dat, dar nu vrem nici noi sa fortam nota si sa mergem in alta zona. Atata timp cat e dragoste cu sila, nu poti sa o intretii, nu poti sa fortezi lucrurile. Daca cineva nu-si mai doreste acest lucru, asta e viata, noi ne gestionam problemele in continuare asa cum consideram. Eu sper ca lucrurile sa functioneze in continuare si sa intre intr-o zona de normalitate, fara acest gen de derapaje”.