SIRBU: CUP DUNAREA ESTE UN CUIBUSOR DE NEBUNII AL PSD. CIRCA 15% DIN CIFRA DE AFACERI A CUP E FURT, CIORDEALA

Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) sustine ca ultimul scandal in care este implicata CUP Dunarea, legat de facturile gresite emise pentru taxa pe apa de ploaie in perioada 2014-2016, nu este decat inca o dovada a faptului ca acolo sunt o multime de nereguli care afecteaza, in ultima instanta, braileanul de rand. Sirbu sustine ca amintita companie este “cuibusorul de nebunii al PSD” si ca cetatenilor le sunt umflate facturile in mod artificial, ca sa aiba PSD-istii de unde sa-si plateasca oamenii: “Nu mai e niciun secret pentru nimeni ca acest CUP Dunarea este, de fapt, un cuibusor de nebunii al PSD-ului. Ati vazut si declaratiie domnului manager si declaratiile tovarasului primar, amandoi au cate o grea mostenire: primarul a mostenit gropile de la Danaila, parcurile de la Cibu si pe Simionescu de la PSD. E singura mostenire care nu-i grea pentru el: Simionescu.

Asa si pentru domnul Mangiurea, e greu sa mostenesti un salariu cateva zeci de mii de lei, e greu sa mostenesti un personal care 90% este membru de partid si e greu sa le dai si salarii care sa-i multumeasca pe acesti membri de partid.

Acum ati vazut, din calculele noastre reiese ca 30% din cifra de afaceri a CUP Dunarea reprezinta apa pluviala. S-a demonstrat in instanta ca 50% din aceasta apa pluviala este furt al CUP Dunarea. Asta inseamna ca 15% din cifra de afaceri a CUP Dunarea furt, ciordeala, cum vreti sa-i spuneti dvs. Deci PSD reuseste sa ne fure inclusiv pe factura si prin acest furt isi multumeste activul de partid, dandu-le salarii multumitoare, la nivelul bugetarilor din ziua de astazi”.

Sirbu a mai vorbit despre faptul ca in ultimele zile, angajati ai CUP Dunarea cer clientilor informatii despre suprafetele pe care le au in proprietate, acestia fiind pusi sa dea declaratii pe propria raspundere, pentru ca amintita companie sa se asigure ca de acum inainte calculeaza corect  taxa pe apa de ploaie. Liberalul spune insa ca unii cetateni dau informatii aproximative, fiindca nu stiu exact cat insumeaza suprafetele respective. In opinia lui Sirbu, cel mai corect si mai operativ ar fi ca angajatii CUP Dunarea sa-si ia aceste informatii din baza de date a Primariei, care contine suprafetele exacte pe care cetatenii platesc impozit.