VACARM CA PE MAIDAN, IN CJ BRAILA. DANAILA: “NU AVETI AUTORITATE!”; CHIRIAC “BA O AM FOARTE MARE!”

Momente de haos astazi, la sedinta CJ Braila, cand presedintele Iulian Chiriac (PSD) a fost nevoit sa strige la consilieri, ca sa se poata face auzit.

Simona Draghincescu (PND) cerea sa primeasca avertisment si alti alesi care se manifestau zgomotos, asa cum a primit si ea, in timp ce alti consilieri isi aruncau unul, altuia, replici ironice, iar in vacarmul creat, Chiriac, care nu se mai auzea, a strigat precum un diriginte la elevii lui.

“Domnule presedinte, dar mie de ce mi-ati dat, domnule, avertisment? Dati-le la toti, domnule, avertisment!”, comenta Draghincescu, razand.

“Tinand cont ca am vorbit 3 ore si… Gata, faceti liniste! Va rog frumos! Domnilor consilieri! V-ati pierdut cumpatul, eleganta, se pare ca nu mai aveti in momentul de fata rabdarea celor pe care i-ati ales, sa-i ascultati…”, a strigat Chiriac.
“Pai domnule presedinte, dvs dati tonul!”, a comentat consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND).

“Pai dau tonul… eu bat aici in masa si vad ca toata lumea… Va rog frumos! Domnule consilier, daca vorbiti peste mine! Domnule consilier Iordache! Va rog frumos faceti liniste!”

“Domnule presedinte, e vina dvs! E a dvs!”,  a continuat Iordache.

“Nu, e vina dvs ca vorbiti neintrebat, domnule consilier! Domnul consilier Danaila!”.

“Eram dinaintea domnului Danaila cu mana sus!”, a mai spus Iordache.

“Va rog frumos, domnule Danaila!”, a continuat presedintele CJ, dandu-i cuvantul consilierului Alexandru Danaila (PNL).

“N-are rost sa prelungim intalnirea de astazi cu niste discutii sterile. Dar ce se intampla aici, din pacate, denota lipsa dvs de autoritate”, a spus Danaila.

“Ba o s-o am! O am foarte mare. Este lipsa dvs de respect!”, a replicat presedintele CJ.

In ce hal poate sa arate o sedinta a CJ Braila vedeti aici: