VARGA: CEI CARE AU VOTAT PSD AU CEA MAI ELOCVENTA DOVADA CA NU TREBUIE SA MAI SUSTINA PE VIITOR ACEST PARTID

Deputatul Vasile Varga (PNL) constata cu amaraciune ca PSD si aliatii sai au aceeasi atitudine in plan local, la votarea bugetului CJ Braila, precum aceea pe care au avut-o la nivel national, la aprobarea bugetului pe anul in curs in Parlament. Varga a facut cateva comentarii pe acesta tema dupa ce ieri, in plenul CJ Braila, nici macar unul dintre amendamentele liberalilor nu a fost aprobat de majoritatea PSD-ALDE-PND-PMP.

Deputatul liberal a scris pe o retea de socializare: <<Situatia de la nivel central, cand in Parlament ne-au fost respinse amendamentele ce vizau aspecte benefice pentru comunitatile din judet, se repeta si in plan local.
Ce au solicitat colegii mei din CJ? Printre altele, infiintarea a trei centre de depozitare a legumelor, fructelor si florilor in zonele localitatilor Traian-Unirea, Visani – Jirlau – Galbenu, Movila Miresii – Ramnicelu (alocarea a 1.000.000 lei pentru un studiu de fezabilitate si proiectare a unor astfel de centre pe care sa le utilizeze asociatii de producatori); cadastrarea tuturor proprietatilor judetului, realizarea unui parc industrial intre Braila si Galati (la care sa ia parte si comuna Vadeni), dar si realizarea unei strategii de dezvoltare a judetului la care sa se raporteze viitorii investitori; reconversia scolilor care au fost modernizate si apoi inchise; alocarea de fonduri de la CJ pentru ca Biblioteca Judeteana sa achizitioneze carti in 2018; investitii in infrastructura Statiunii Lacu Sarat; reabilitarea monumentelor istorice din judet; reabilitarea drumurilor judetene; investitii in sistemul sanitar, grupuri sanitare in scoli, analize gratuite pentru cetateni, etc.
La nivel national, cresterea preturilor erodeaza pe zi ce trece puterea de cumparare si „topeste” promisele majorari de pensii si salarii (care sunt, in fapt, scaderi ale veniturilor cetatenilor).
Oamenii de buna credinta care au votat PSD cu incredere si speranta, au in aceste zile cea mai elocventa dovada de ce nu trebuie sa mai sustina pe viitor acest partid. PSD-ALDE nu mai au legitimitatea de a guverna, pentru ca o fac total in afara programului pentru care au primit votul>>.