21 MARTIE, CASA GOANGA – “STEAUA FARA NUME”

Asociatia Culturala Ludik Art, in parteneriat cu Casa de Cultura a Municipiului Braila, ii invita pe iubitorii de teatru la spectacolul “STEAUA FARA NUME”, piesa a scriitorului brailean Mihail Sebastian, care va fi va fi jucata de tinerii din cadrul Cercului de teatru al Casei de Cultura.

Spectacolul regizat de Catalina Nedelea, actrita a Teatrului „Maria Filotti”, va fi prezentat publicului miercuri, 21 martie, de la ora 18:00, in mansarda Casei Memoriale Petre Stefanescu-Goanga.

“Vorbim de un eveniment cultural si de o grupa de adolescenti cu profil real, insetati de cunoastere si povesti. Ei sunt cei care se vor bucura de aplauzele noastre si ne vor incanta cu aceasta minunata piesa de teatru. <<STEAUA FARA NUME>>, de Mihail Sebastian, este o comedie plina de intimitate, poezie, nostalgie. O poveste de dragoste, aidoma unei explozii cosmice, scutura din temelii universul micii urbe si va fi pusa in scena de sclipitorii nostri adolescenti”, declara actrita Catalina Nedelea, fondatoarea Ludik Art.

Din distributie fac parte: Iulian Mihaila, Ana Maria Ason, Bogdan Alexandru Ciurea, David Cristian Sigmund, Corina Andreea Preda, Denisa Andreea Gagu, Sara Maria Oncioiu, Ana Maria Vasile si Razvan Marcu Andre.