AZI A FOST INSTALATA OFICIAL IN FUNCTIE RADA STEREA, NOUL SUBPREFECT AL BRAILEI

Astazi a avut loc ceremonia in cadrul careia Rada Sterea a fost instalata oficial in functia de subprefect al Brailei, ocupata in ultimii 3 ani de Marius Tiripa. Rada Sterea, in varsta de 54 de ani, a fost detasata temporar in functia de subprefect, din postul detinut anterior, de sef serviciu in cadrul Agentiei Judetene de Plati si Inspectie Sociala Braila.  Ea a fost membru PSD pana in februarie 2018.

Dupa depunerea juramantului, noul subprefect al judetului a declarat: “Incep prin a va multumi pentru prezenta dvs astazi la acest eveniment cu o insemnatate deosebita pentru mine. De asemenea, multumesc celor care au avut incredere in mine si m-au propus pentru aceasta functie. Sunt onorata sa-mi desfasor activitatea intr-o echipa profesionista si sper intr-o colaborare buna in slujba cetateanului, in interesul judetului Braila. Va asigur ca voi depune toate eforturile si priceperea mea in indeplinirea atributiilor pe care le am, in vederea implementarii planului de guvernare care deja se afla in derulare, astfel incat viata cetateanului sa fie mai buna.

O precizare pentru cei care nu ma cunosc, cateva cuvinte: sunt economist de profesie, am o vechime in munca de 36 de ani, din care 30 de ani mi-am desfasurat activitatea in slujba cetateanului, in institutii aflate in subordinea Ministerului Muncii, respectiv Directia de Munca si Protectie Sociala si Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala, unde am ocupat diverse functii, atat de executie, cat si de conducere”.

In ceea ce-l priveste, prefectul Brailei, George Adrian Paladi, a declarat: “Vreau sa o asigur pe doamna subprefect de tot sprijinul meu si al echipei din Prefectura. Sunt sigur ca vom face o echipa foarte buna in Braila. Vreau sa-i urez succes si sa o asigur inca o data de sprijinul nostru, al institutiei”.