CHIRU, CATRE ROTARU (PSD): SPUNETI CA PSD-STII SUNT PRECUM O VIRGINA, DAR VOI CALCATI PE CADAVRE, PENTRU A VA ATINGE SCOPUL!

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este amuzat de recentele comentarii ale sefului PSD Braila, Ion Rotaru, privind faptul ca social-democratii locali ar fi castigat intotdeauna imagine prin comportamentul si limbajul lor decent, civilizat. Chiru este de parere ca nemultumirea liderului PSD local in legatura cu limbajul opozitiei – care nu ar fi nici decent si nici constructiv – nu-si are sensul, fiindca in opinia taranistului, reprezentantii opozitiei au fost “foarte de bun simt”, avand in vedere ce face puterea in judetul nostru.

Presedintele PNTCD Braila comenteaza intr-o postare pe o retea de socializare ca PSD-istii nu sunt nici pe departe “o virgina”, cum se prezinta ei: <<„Trebuie sa avem o atitudine constructiva si decenta” spun liderii PSD Braila, acum… dupa alte false invitatii la „disciplina” sau dialog. Realitatea este exact pe dos!
Ion Rotaru, senatorul de Braila, seful local al social democratilor, incearca sa ne spuna ca ei fac politica, administratie si pe legiuitorul cu o mare sensibilitate, sunt precum o virgina si fac apel la cei care fac cat de cat opozitie, pe aci, la Balta, sa nu-i mai deranjeze. Spun tot ei… despre ei, ca PSD-istii au un comportament echilibrat!
Bai… fratilor, voi daca nu va iese pasienta intr-o chestiune cat de marunta, sunteti in stare sa dati totul peste cap, calcati pe cadavre pentru a va atinge scopul si doar pentru simplul motiv ca ati fost „foiti ” uneori, pentru greselile permanente de altfel, indemnati la calm si civilizatie?
Ati facut tot ce ati vrut in 28 de ani, avand puterea deplina in acest loc, ati fortat lucruri inadmisibile si din alb ati facut negru fara scrupule, fara jena, fara mila si pe unii dintre noi doar ca nu ne-ati mumificat, in rest… iar acum, cand mai primiti cate un sut in fund, va doare?
Mergeti la plastician sa va repare… zona!
La cate tampenii fac zilnic primarul si celalalt de la judet, meritati un altfel de comportament, domnilor sefi din PSD, dar oamenii au fost cu foarte bun simt (chiar gentlemeni), tinand cont de dimensiunea tuturor greselilor si efectele asupra comunitatii>>.