CHIRU: “LUZARI” I-A NUMIT PRESA PE CEI DIN PSD BRAILA. SPER CA OPOZITIA SA SE FOLOSEASCA DE ACEST VID DE PUTERE LOCAL SI SA SE REGRUPEZE

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este de parere ca toata influenta pe care PSD Braila o mai avea la centru s-a irosit dupa recentul Congres PSD, din cauza inabilitatii conducerii locale a organizatiei social-democrate de a se pozitiona in privinta candidatilor la alegerile interne. Chiru face un nou apel la toate fortele care se considera ca fi in opozitie la nivel local, sa profite de acest “vid de putere” din tabara PSD Braila si sa se regrupeze, in vederea alegerilor locale si generale din 2020.

Taranistul scrie pe o retea de socializare: <<PSD-ul din Braila l-a sustinut pe Banicioiu in Congresul extraordinar. Ok!… dar presa nationala a taxat rau tare atitudinea lor, chiar insistent. Nicolae Banicioiu nici macar nu a avut drept de vot.
Tot ce a acumulat acest partid la Braila, prin zestrea adusa de Anton Lungu si de abilitatea sau modul de a se „strecura” peste tot a lui Gheorghe Bunea Stancu (cu felul lui foarte personal de a ajunge in varf) in ultimii ani si aproape irosita incredibil de usor de Mihai Tudose, astazi a fost epuizata de cei ramasi la carma organizatiei.
Sper ca opozitia din acest judet sa se foloseasca de acest vid de putere local si de lipsa unui lider de luat in calcul al partidului aflat la butoane (spre ghinionul nostru) si sa se regrupeze, altfel acest judet si oras vor ramane de izbeliste. Cu cei ramasi la carma perspectiva este sumbra!
Liderii administratiei publice locale in acest moment au ramas fara sprijinul organizatiei centrale prin atitudinea (la doua capete) din ultimele luni, iar treburile vor merge constant prost!
Prin urmare, oponentii puterii din Braila trebuie sa treaca de la discutii sterile la lucruri serioase, la un program credibil de revigorare a orasului, o alianta solida a tuturor care doresc ca acest oras sa nu ajunga o ruina, pregatirea unui viitor candidat la primarie dedicat cauzei, un om care nu va trada interesele celor care cred in schimbare, asa cum s-a intamplat de fiecare data la alegeri, aici.
Daca cei care se vor a fi „opozitia” vor continua ca pana acum, vor fi taxati precum cei de la putere.
Luzari… i-a numit presa pe cei din PSD Braila>>.