DANAILA: CEI DIN CONDUCEREA CUP SI ADI DUNAREA INCEARCA SA SE “ACOPERE” SI SE INCURCA IN MINCIUNI SI IN GRESELI

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, considera ca declaratiile contradictorii pe care le dau in ultima vreme directorii din cadrul CUP Dunarea si directorul executiv al ADI Dunarea pe tema taxei pe apa de ploaie dovedesc degringolada care domneste in compania amintita.

Danaila face referire la faptul ca directorul general al Companiei de Utilitati Publice, Silviu Mangiurea (PSD), face declaratii care sunt contrazise de directorul economic al CUP, Ionel Avram (PSD) si de directorul executiv al ADI Dunarea, Didina Stanescu (PSD), iar Stanescu face declaratii care sunt contrazise de Avram.

Danaila a spus astazi ca acestia incearca sa acopere o greseala cu alta greseala si apoi “se incurca in minciuni si in greseli”: “Faptul ca ai facut o greseala pe care incerci sa o indrepti cu o alta greseala, iti dai seama de ea si incepi sa faci o alta greseala, ca s-o intorci pe cealalta si pe cea de dinainte, nu te duce decat intr-o zona in care scapi haturile si pierzi controlul asupra companiei. Iar declaratiile sunt doar  1%, 2% din ceea ce se intampla cu adevarat in companie.

Contractul de furnizare, regulamentul in vigoare astazi, caietul de sarcini aprobat de ADI, astazi sunt aplicate discretionar, in functie de tipul de client, in functie de localitatea din judet si in functie de situatia de locuire, colectiva sau individuala – adica cei de la bloc, colectiv, da, la cei individuali, nu; la cei din municipiu, ca sunt mai multi, da la unii, nu la altii.  Deci astea sunt niste abuzuri. Iar ultimele declaratii incearca, intr-un fel sau altul, sa acopere niste greseli, dar fac altele. Se contrazic pentru ca n-apuca sa vorbeasca, lucrurile se desfasoara cu o dinamica crescuta si ei ajung sa spuna prostii”.