DRAGOMIR: DACA FIRMA “MICATIS” NU VA RESPECTA CONTRACTUL, VOM INTERVENI CU UTILAJELE DIVIZIEI DE REPARATII STRAZI A PRIMARIEI

Primarul Brailei, Marian Dragomir, spera ca firma “Micatis” Prod SRL sa reuseasca sa incheie toate lucrarile de reparatii strazi pe care Municipalitatea si le-a propus in cadrul contractului semnat cu aceasta. El admite ca daca muncitorii firmei amintite vor reface intruna plombele realizate pe cateva strazi, din cauza calitatii lor foarte proaste, se va consuma mult timp, insa edilul sef continua sa spera ca lucrurile se vor imbunatati.

In caz contrar, spune Marian Dragomir, Primaria va cere daune societatii “Micatis”: “Daca nu vor rezolva, avem experienta prin care putem solicita acestei societati daune foarte mari si sa-i dam in judecata pentru acele lucruri. La momentul potrivit, in functie de recomandarile dirigintelui de santier, de documentele pe care acesta le va intocmi, vom vedea exact care este situatia. Eu sper sa reuseasca sa acopere tot contractul. In momentul in care nu vor reusi, exista si variante mult mai dure de implicare.

Si in paralel, cel mai important lucru este ca in cel mult 2 luni de zile eu cred ca vom avea propria Divizie de reparatii drumuri functionala, cu asfaltul propriu al Primariei municipiului Braila, astfel incat o eventuala nerespectare a contractului de cate acestia ( cei de la <<Micatis>> – n.r.) sa conduca la interventia noastra”.

Edilul sef a mai precizat ca firma “Tancrad” urmeaza sa intervina pentru a remedia unele probleme aparute pe Soseaua Buzaului si pe Soseaua Vizirului si de asemenea, saptamana viitoare, o alta firma va lucra si pentru repararea gropilor aparute pe Calea Dorobantilor.

Declaratia integrala a primarului Dragomir pe aceasta tema, aici: