DRAGOMIR, DESPRE LIBERALI: CEI CARE FAC SCANDAL CASTIGA FOARTE MULT LA NOTORIETATE, DAR NU CASTIGA SI LA INTENTIA DE VOT

Primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), este de parere ca alesii liberali “fac scandal” in sedintele CJ si CLM, in speranta ca vor castiga notorietate si mai apoi vor castiga si voturi. Dragomir le transmite liberalilor ca prin astfel de metode tot ce vor obtine va fi o imagine de “scandalagii, provocatori”, care le va dauna grav la alegeri: “Consilierii PNL au propus mai multe amendamente nelegale, care presupuneau investitii ale municipiului Braila pe teritoriul altor localitati, lucru care nu se putea realiza, sau pe terenuri care apartineau unor entitati juridice diferite – ministere, APDM, etc. Amendamentele care au fost considerate de un real interes pentru cetateni – si au fost doua aici -, la care si PSD a avut in trecut o influenta destul de mare in promovarea acestora, au fost aprobate in CLM.

Pentru ca un dialog putere-opozitie este necesar, de fiecare data am fost deschis la dialog, iar cei care fug de discutii sunt doar cei care doresc de fiecare data scandal. Cei care fac scandal castiga foarte mult la notorietate, dar nu castiga si la intentia de vot, pentru ca la un moment dat sunt asemanati cu niste scandalagii, cu provocatori si exista intr-adevar si notorietatea care nu-ti aduce voturi, dar iti aduce cunoastere. Toate aceste scandaluri pe care consilierii judeteni la fac la CJ aduc deficit de imagine partidului pe care ei il reprezinta. Toate proiectele nelegale pe care consilierii unui partid le propun aduc deficit de imagine acelui partid.

Eu ii invit din nou pe toti, indiferent de culoarea politica, la calea dialogului si a unor discutii pe teme normale, intr-un limbaj decent. De fiecare data cei care au practicat aceste lucruri au avut de castigat foarte mult, pana in ziua alegerilor, cand lucrurile au stat cu totul diferit”.