IORDACHE: BRAILENII MUNCESC DE DIMINEATA PANA SEARA, CAND DRACU MAI FURA PICATURILE ALEA DE APA? NOAPTEA, IN SOMN?

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) declara, ironic, ca e posibil sa furi cantitati mari de apa “cu picatura”, daca esti calugar shaolin si meditezi ani de zile langa robinet, asteptand sa se umple o cutie de conserve. Iordache a comentat astazi ca trebuie sa fii “tampit” si sa dai dovada de “nesimtire”, ca sa spui ca brailenii fura cu picatura cantitati care ajung la 30% din consumul inregistrat de apometru.

In plus, consilierul PND sustine ca picaturile de apa furate poti cel mult sa “ti le pui in ochi sau in perfuzie”: “Sigur ca se poate fura cu picatura! Daca suntem shaolin, ne luam si o maturica, dam si gazele la o parte, sa nu le calcam in drumul nostru catre apometru si furam si stam acolo in mediatie vreo 5-6 ani si dupa ce terminam de mediatat, i-am bagat in faliment pe cei de la CUP Dunarea. Dvs n-ati observat ca in Braila nici nu sunt oameni, toti stau la apometru si mediteaza?

Cat de tampiti pot sa fie aia care emit astfel de chestii, ca fura ala cu picatura?! 30% din consum este furat cu picatura? Dar ce, si-l pun in ochi? Si-l pun in perfuzie? In ce dracu isi pun picaturile alea, ca nu inteleg?! Este absolut o minciuna sfruntata! Este o prostie, o eroare, o nesimtire. Cum sa spui asa ceva? Pai ce, tu esti seful unui judet de hoti? Pai baga-i la inchisoare! Nu-i furt chiar si asa, cu picatura? Azi furi un ou, maine furi un bou…

Cum sa spui asa ceva? Pe cine dracului cred ei prosti? Astea nu mai tin. Nu le-a zis nimeni: <<Mai baieti, mai terminati putin cu prostiile astea, cu 30%!>>.

Este o prostie fara de margini! Ce face PSD acum este un circ ieftin, un circ care nu face decat sa arate dezgustul lor fata de oamenii pe care-i conduc. Pai domnule, oamenii astia se duc sarmanii si muncesc pe salariul minim de dimineata si pana seara, cand dracu mai fura si picaturile alea, ca nu inteleg? Le fura noaptea, in somn? Ce fac, isi pun acolo o cutie de conserve in care aduna 30 de picaturi pe zi?”.

Amintim ca primarul Marian Dragomir (PSD) si alti lideri social-democrati sustin ca apometrele inteligente montate de CUP Dunarea inregistreaza in unele cazuri consumuri de apa cu 30% mai mari decat cele indicate pana acum de apometrele obisnuite, pentru ca unii braileni furau apa cu picatura, iar noile dispozitive sesizeaza si acest consum.