IORDACHE: CHIRIAC ESTE LA NIVEL DE TRIBUNA, SEMINTE SI MECI. EPUREANU AR FI FOST UN PRESEDINTE MAI BUN

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) este de parere ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), ar trebui sa se ocupe cu lucruri mai importante decat ce face el, ca si ales local, respectiv daca sustine in continuare PSD sau daca se manifesta critic – situatie in care, potrivit sefului CJ, se poate considera ca Iordache “a trecut in opozitie”. PND-istul spune ca Iulian Chiriac nu are bun simt si ca „n-a facut nimic” in functia pe care o ocupa.

Dupa ce a vazut ce s-a intamplat in ultimul an si jumatate la CJ, Iordache a ajuns la concluzia ca vicepresedintele Ionel Epureanu (PSD) ar fi fost un presedinte mult mai bun decat Chiriac: “Epureanu era un om de la tara, cu picioarele pe pamant, care nu manca toate avioanele care zburau prin jurul lui si care ar fi avut mult mai mult bun simt. Pentru ca functia asta presupune bun simt. Asta este motivul pentru care Stancu a pierdut-o: ca n-avea bun simt. Asta este motivul pentru care si domnul Chiriac, care spune <<Vreau sa las ceva in urma mea>… Ce, ma? O dara. Dar ce, esti melc? O dara de ce?

Am vazut chestia asta, ca <<s-a dus in opozitie>>. Asta e problema ta, ca presedinte CJ, unde se duc consilierii? Aia e treaba consilierilor, ce treaba ai tu cu asa ceva? Asta arata ca el este la nivel de tribuna, seminte si meci. Atat. N-are nimic, nimic de spus. Imi pare foarte rau pentru cei care l-au sustinut – si eu ma numar printre ei”.