IORDACHE: DACA UN SOFER PRINS BAUT E „O SCURSURA”, DRAGNEA, CONDAMNAT DEFINITIV, CE E? MAMA SCURSURILOR?

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) a declarat astazi ca s-a sfatuit cu avocatul sau in legatura cu modul in care trebuie formulata petitia prin care se cere demiterea directorului general al CUP Dunarea, Silviu Mangiurea (PSD), iar in perioada urmatoare va solicita autorizatie de la Primaria municipiului, pentru a amenaja pe domeniu public un spatiu unde sa se stranga semnaturi pe aceasta petitie.

Iordache spune ca daca nu se vor aduna multe semnaturi inseamna ca brailenii sunt multumiti cu ceea ce li se intampla: “Am luat legatura cu avocatul care se ocupa de multiplele mele amenzi, ca sa ma ajute sa o redactez in asa fel, incat ea sa nu fie o simpla petitie pe petitiionline, unde semnam toti ca fraierii si degeaba. Daca oamenii nu vor semna, inseamna ca demersul nostru – nu numai al meu, al celor care cred ca Mangiurea a gresit – e unul incorect, nu? Deci daca oamenii sunt multumiti ca sunt furati, ca ploua, nu ploua – ploua, ca ala de la tara nu plateste nimic, dar ala de la oras plateste, ca nu si-a declarat nurcile din curte, ca … daca ei sunt multumiti cu asta, e vina noastra ca suntem aici, nu?

Daca ei sunt multumiti cu un primar ca Marian Dragomir, care-si permite o exprimare absolut de mahala, o exprimare de Chiscani… Ce-i ia o “scursura”? Pai daca un om care a gresit si inca n-a fost condamnat definitiv, acel sofer, e o <<scursura>>, domnul Dragnea, care a fost condamnat definitiv, ce e? Mama scursurilor, nu? Domnul Bunea Stancu, care a fost in puscarie, ce e? Si alti domni de la PSD ce sunt? Domnul Simionescu, care a fost luat cu catuse si dus la DNA ce e?”.

Iordache face referire la faptul ca zilele trecute, dupa ce politistii au depistat un trafic un sofer care conducea un autobuz sub influenta bauturilor alcoolice, primarul Marian Dragomir (PSD) a facut o postare pe o retea de socializare, prin care ii cerea directorului “Braicar” sa dea afara “scursurile” care “isi bat joc” de investitiile facute de firma amintita si de Municipalitate.

Consilierul PND mai spune ca Dragomir cere public directorului “Braicar” sa-l dea afara pe soferul respectiv si sa-i faca plangere penala, in conditiile in care edilul sef ”nu are nicio autoritate asupra <<Braicar>>. Toti PSD-istii sunt mai tampiti ca Bunea Stancu. Domnul Marian Dragomir nu are nicio putere asupra <<Braicar>>, el personal, ci reprezentantii lui din CA si AGA. Nu el poate sa-i ceara directorului ca sa-l dea afara pe un om. Ca-si face el capital electoral ca l-a prins pe unul matol… Ei, ce sa-ti povestesc!”.

Declaratia integrala a lui Iordache pe aceasta tema, aici: