IORDACHE: POTRIVIT PSD, BRAILENII SUNT URMASI AI HAIDUCULUI SAPTECAI. UN NEAM DE HOTI CARE FURA APA CU PICATURA

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) este indignat de  modul in care explica primarul Marian Dragomir (PSD) si alti lideri social-democrati locali faptul ca apometrele inteligente montate de CUP Dunarea inregistreaza in unele cazuri consumuri de apa cu 30% mai mari decat media din lunile anterioare, inregistrata cu apometrele obisnuite. Iordache apreciaza ca este o bataie de joc sa spui ca cetatenii fura apa cu picatura, iar apometrele inteligente, spre deosebire de dispozitivele anterioare, inregistreaza si acest tip de consum.

Consilierul PND este uimit sa vada cum edilul sef si alti social-democrati sunt gata dea vina tot pe cetateni, pe care ii considera hoti: “Asta cu picatura e o treaba foarte tare. Cetatenii din Braila sunt de fapt niste urmasi ai haiducului Saptecai toti – cred ca daca ne facem AND-ul, avem toti componente majore comune. Un neam de hoti!

Hai nu, serios acum! Dvs aveti impresia ca mai crede cineva prostiile indrugate de PSD, ca se fura cu picatura? Dar pierderile de 32% pe reteaua CUP Dunarea le pune cineva? Nu! Dar rugina aia care merge peste tot, spune cineva de ea?

Uitati, am in fata buletinul de analiza a apelor pe Braila, ultimul buletin oficial din februarie, in care spune ca totul e in regula. Totul! Gust – nimic, miros – nimic. Apa adevarata, inodora, incolora. Nitrati – bun. PH – pai uitati aici, ca noi suntem niste idioti tampiti! Stiti ca exista pe piata apa cu PH 7,5 – 7,8, care se vinde cu nu stiu cati lei litrul, ca e buna. Si chiar e buna. Pai stiti cat are apa noastra de la robinet PH-ul? Va zic eu, scrie aici: 7,9 – 8. Pai asta-i afacerea secolului pentru braileni! Luati, domnule, sticle goale de plastic, umpleti-le cu apa de la robinetele voastre, puneti-le dopul, are apa PH 8! De ce sa cumperi apa de la magazin? Uite aici: PH 8! Ce mai vreti?”.