IORDACHE: SARCASMUL ESTE APANAJUL INTELIGENTEI. PE CHIRIAC IL DERANJEAZA INTELIGENTA FIINDCA LA PSD N-A VAZUT OAMENI DESTEPTI

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) il ia peste picior pe presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), in legatura cu declaratia acestuia din urma, ca se asteapta ca de acum inainte, la sedintele CJ lucrurile sa mearga din ce in ce mai rau, din punct de vedere al scandalului, circului, acuzatiilor si jignirilor intre alesi.

Iordache a comentat astazi ca daca seful judetului se teme ca va fi din ce in ce mai rau, cel mai probabil, este pentru ca social-democratul “si-a pierdut dictionarul” si nu va mai intelege ce spun ceilalti: “Si-a pierdut dictionarul, sau cum? Sigur si-a pierdut dictionarul, e clar! Nu mai intelege sarmanul ce se discuta… Chiar imi pare rau pentru el, dar ii cumpar eu unul…

<<Din ce in ce mai rau>> in ce sens? Cum sa spun, stiti cum e, sarcasmul este apanajul inteligentei. Daca pe domnul Chiriac il deranjeaza inteligenta nu ma mira – el fiind in mediul ala de la PSD, n-a avut unde sa vada oameni destepti, ca multi au fost plecati. Dar asta ca se asteapta la ce e mai rau… Adica de ce pune raul inainte, asa? Mai rau adica ce, ca il bate cineva sau ce?

El daca isi doreste sa fie un fel de Bunea Stancu (Gheorghe Bunea Stancu, fost presedinte PSD Braila – n.r.), ar trebui sa aiba performantele lui Bunea Stancu. Ori el n-are nici macar la tenis cu piciorul, deci e invatacel. S-a vazut ca n-a stat la masa la care trebuia! El tot ma acuza pe mine: <<Ai stat la masa cu Bunea Stancu!>>. Da, am stat la masa cu Bunea Stancu, in timp ce tu stateai si iti curgeau balele la 5 mese mai incolo, ca sa te primeasca asta 5 secunde, sa-ti dea binecuvantarea: <<Pleaca>>, <<Vino>> si asa mai departe. Si daca am stat la masa cu Bunea Stancu ce? Am facut vreo vila? Nu. Am facut vreun milion de euro? Nu. Am facut ceva asa spectaculos pentru mine? Nu. Dar poate l-am influentat pe Bunea Stancu in anumite directii”.

La ce se refera Iordache, atunci cand spune ca l-a influentat pe fostul presedinte PSD Braila, vedeti aici: