LUNGU: CINE AR PUTEA CREDE CA ACESTE POZE SUNT FACUTE IN ANUL 2018, IN MUNICIPIUL BRAILA?

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) isi exprima speranta ca macar in anii 2019-2020 (in apropierea campaniei electorale) sa se mai asfalteze o parte dintre strazile din cartierul Chercea, pe care orice ploaie le transforma intr-o mocirla.

Lungu a postat pe o retea de socializare imagini de pe cateva strazi din zona amintita, cu comentariul: <<Cine ar putea crede ca aceste poze sunt facute in anul 2018, pe strazi in cartierul Chercea din Braila? Strazi pentru care cetatenii platesc impozite si taxe ca si cum ar fi asfaltate! Dati din „mana-n mana” poate ajunge sa vada si dom. Primar… macar poza… ca zicea mai anul trecut ca-n Braila figureaza ”O SINGURA STRADA NEASFALTATA”.
Poate au noroc brailenii ce locuiesc pe aceste strazi in anii viitori (2019-2020 vor fi alegeri) si se va indura dom. Primar sa asfalteze, macar pentru voturi…>>.

Precizam ca potrivit declaratiilor primarului Marian Dragomir (PSD), din acesta primavara, 35 de strazi din cartierul Chercea, in lungime totala de 10,9 kilometri, vor intra la asfaltare.