SE FAC INSCRIERI LA CONCURSUL „ARMONIILE DUNARII” PANA PE 12 MARTIE

Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” Braila anunta ca pana pe 12 martie, cei interesati se pot inscrie la Concursul National de Muzica Usoara pentru Copii “ARMONIILE DUNARII”, ajuns la cea de-a IX-a editie. Manifestarea va avea loc pe 23 martie, la Sala de concerte a Palatului “Lyra”. Inscrierile se fac pe e-mail vespasianlungu@yahoo.com, documentele necesare regasindu-se pe www.vespasianlungu.ro.

Devenit deja o traditie, concursul este structurat pe trei categorii de varsta, respectiv 7-10 ani, 11‑14 ani si 15-18 ani (neimpliniti in ziua concursului).

Anul trecut, Marele Premiu a fost castigat de Cosmina-Elena Spinu, eleva a Liceului de Arte „Hariclea Darclee” Braila si absolventa a Scolii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Braila, care va sustine un microrecital in deschiderea evenimentului din acest an. Programul artistic mai include, in afara concursului propriu‑zis, momente de dans modern, un recital de muzica usoara al unor elevi si absolventi ai Scolii Populare de Arte; recitaluri sustinute de Trupa „Schimbul 3” by Adrian Ordean si de Trupa „Chroma Project”.

Juriul este compus din: Adrian Ordean (compozitor, interpret) – presedinte; Viorela Filip (profesor canto, compozitor, interpret); Marinela Popa (profesor canto, interpret, sef sectie la Scoala de Arte si Mestesuguri „Augustin Bena” Alba Iulia); Codrut Croitoru (solist Trupa “Schimbul 3”, absolvent al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti); Mariana Iordache (profesor canto, Scoala Populara de Arte „Vespasian Lungu” Braila).

Detalii se pot obtine la telefon 0239/612104 sau pe e-mail vespasianlungu@yahoo.com.