TABARAC: VOM GENERA IN MUNICIPIU UN REFERENDUM IN CARE BRAILENII SA SPUNA DACA VOR ELIMINAREA TAXEI PE APA DE PLOAIE

Noul presedinte al Organizatiei municipale PNL Braila, Adrian Tabarac, sustine ca el si colegii sai nou alesi in Biroul Permanent Local vor fi extrem de activi in a descoperi, a expune public si a incerca sa opreasca abuzurile la care ii supun social-democratii locali pe cetatenii municipiului. Tabarac a precizat ca unul dintre aceste abuzuri se refera la faptul ca brailenii sunt obligati sa plateasca taxa pe apa de ploaie, in conditiile in care in alte localitati din tara localnicii nu platesc asa ceva: “Vreau sa va spun ca echipa care astazi a fost votata este una mixta, formata din oameni tineri – oameni care doresc sa se implice in a schimba modul in care se face administratie astazi in Braila si modul in care PSD  abuzeaza de puterea pe care o detine, oameni care vor sa opreasca plecarea din acest oras -, dar totodata, si din oameni reprezentativi in cartiere, de oameni care sunt lideri de opinie in zona lor de referinta, dar si din oameni cu experienta politica, pentru ca din intamplarile si din experienta dumnealor putem invata multe. Proiectul care a primit votul de incredere al membrilor este acela de a scoate taxa pe apa de ploaie si de a genera un referendum ca fiecare cetatean al municipiului Braila sa isi spuna cuvantul, daca doreste sau nu sa fie eliminata aceasta taxa”.

Tabarac a mai precizat ca in intalnirile pe care le-a avut cu cetatenii, acestia i-au spus ca “s-au lovit de un zid, cand este vorba despre aparatul Primariei si Consiliul Local si problemele lor nu sunt ascultate”, ca nu se regasesc in actualul CLM si nu se simt reprezentati de acesta: “Drept urmare, incepand de astazi, aceasta echipa doreste sa isi impuna punctul de vedere printr-un referendum chiar pentru dizolvarea Consiliului Local, pentru ca oamenii nu vor sa mai astepte. Nici eu nu doresc sa mai astept. Nimeni nu mai are increderea in promisiunile ca <<se va face>>, ca <<vom face>>, ca <<urmeaza>> ca <<stati sa vedem>>… oamenii vor acum o solutie”.

Tabarac a mai spus ca vrea ca primarul Brailei, Marian Dragomir (PSD), dar si PSD, ca organizatie, sa stie ca “daca pana acum doar m-au urmarit prin cartiere, vazandu-ma si vazand ca intreaga echipa de la Organizatia municipala PNL este foarte aplicata, de astazi inainte o sa fiu si mai activ si nu o sa-l las sa-si duca la bun sfarsit toate matrapazlacurile si toate ascunzisurile. Noi suntem liberi, nu suntem papusariti de nimeni”.