VARGA, CATRE DRAGOMIR: RASPUNDETI DOAR CELOR CE VA RIDICA IN SLAVI, PE CEI CARE VA CRITICA II BLOCATI PE FB, CEEA CE E JOSNIC. CERSITI VOTURI INTR-UN MOD PENIBIL

Consilierul municipal Vasile Varga (PNL) sustine ca primarul Brailei, Marian Dragomir, minte atunci cand spune ca primarii PNL au cerut marirea taxelor si impozitelor.

Varga (foto) face referire la o declaratie recenta a edilului sef, care spunea: “Primarii PNL fac presiuni la nivel national, pentru ca in 2018 sa creasca taxele si impozitele locale.
La Braila, in anul 2018 taxele locale au fost majorate doar cu rata inflatiei. La fel vom proceda si anul viitor. Indiferent de presiunile PNL, taxele si impozitele locale nu se vor majora cu procentele astonomice pe care le propun!”.

Varga a reactionat indignat, sustinand ca Dragomir a majorat taxele de salubrizare, taxele la cimitir, taxa pe apa de ploaie, taxa pe garaj si ca declaratiile acestuia induc electoratul in eroare. Mai mult, liberalul spune ca primarul isi face deja campanie electorala pe o retea de socializare si raspunde doar celor care “il ridica in slavi”, in timp ce pe brailenii care il critica ii blocheaza – ceea ce lui Varga i se pare “josnic”.

Consilierul municipal comenteaza pe aceeasi retea de socializare: “Primarul Dragomir minte cu nonsalanta. Intr-o postare pe un site de socializare, asa cum obisnuieste dumnealui sa discute cu cetatenii, afirma cu nerusinare ca primarii Partidului National Liberal urmaresc sa mareasca impozitele si taxele locale. Dle primar, nu cumva dumneavoastra ati fost cel ce inca din primul an de mandat ati marit taxele de salubrizare, taxele la cimitir, taxa pe apa de ploaie, taxa pe garaj, care in unele cazuri s-a marit de 4 ori mai mult? Induceti eronat electoratul in eroare!

Este de notorietate refuzul dumneavoastra a de fi receptiv la adevaratele probleme ale Brailei, sutele de persoane care va scriu zilnic faptul ca si-au distrus autoturismele in santierele Brailei, nu avem strazi asfaltate, cratere pe toate strazile Brailei, adevarate capcane pentru toti soferii; ori dumneavoastra raspundeti doar celor ce va ridica in slavi, toti ceilalti, care vad realitatea si va critica meritat, sunt rasplatiti cu blocarea pe reteaua de socializare, josnic, sa stiti, dar ca sa ajungeti sa mintiti electoratul cu asa declaratii este prea mult, cersiti voturi intr-un mod penibil.

Ca simplu brailean, v-as ruga sa-mi spuneti ce ati facut concret in cei 2 ani de mandat pentru Braila? Va spun eu si alte mii de braileni, NIMIC, doar praf in ochi…”.