CIRLIGEA: CEI DIN CONDUCEREA PSD NU STIU CUM E IN PRIVAT, SAU DACA AU AFACERI PRIVATE, NU STIU CUM E FARA BANI DE LA STAT

Consilierul judetean brailean Florin Cirligea (PNL) este de parere ca liderii PSD nu inteleg ce inseamna sa faci o afacere privata si nu au idee cat de greu este sa faci profit in economia romaneasca, fiindca social-democratii au trait intotdeauna pe bani de la buget.

Cirligea spune ca si atunci cand PSD-isti si-au deschis firme proprii, ei au beneficiat de contracte cu statul, deci tot pe bani de la stat s-au bazat, ca sa le iasa socotelile: “Din pacate, toti cei care sunt la PSD la ora actuala, in conducere, nu au facut nimic in privat, nu au avut niciodata o afacere, sa aiba si ei 2 angajati. Chiar daca au avut, au facut numai afaceri cu statul, deci nu a existat vreo varianta sa vada el ce inseamna fara bani de la stat, sa managerieze niste bani ai lui. Deci in momentul in care tu nu stii sa manageriezi niste bani de-ai tai, nu poti sa manageriezi niste bani ai altora – sau te doare undeva de ceilalti.

Pentru ca noi, privatii, nu platim impozite daca vrem sau daca nu vrem; noi suntem obligati sa le platim. Ca el asfalteaza sau ca nu asfalteaza, noi suntem obligati sa platim impozitele astea. Deci la noi nu exista varianta ca daca mi-a lasat groapa si mi-am rupt masina in doua – in mintea unora, <<bine a facut ca si-a rupt-o, ca are de unde! >> -, eu tot trebuie sa platesc impozit.

Venim la autorizatia de construire. Las-o naibii de autorizatie de construire, da-o gratis sau pe o suma modica, pentru ca daca se face acolo o casa, de exemplu, la casa aceea tot lucreaza 5 zugravi!

Cu cat lumea traieste mai bine, cu cat se dezvolta industria, cu cat cresc salariile, nu mai exista dependenta asta de ajutorul social. Pentru ca omul cu cat e mai sarac, cu atat nu-l intereseaza de jur imprejur, el cica-i bine. Mare minune sa nu avem in 2020… <<20  20>>… Stiti cum faceam misto de Ceauseasca, cu CO2? La fel este (si premierul Vasilica Viorica Dancila – n.r.)… daca ii scria CO2, <<codoi>> spunea, va zic eu! Deci era <<codoi>> clar!”.