CONCURS PENTRU REALIZAREA A 3 MACHETE, PENTRU PICTAREA A DOUA VAPOARE SI A UNUI PERETE AL SEDIULUI SUPAFLC

Primarul Brailei, Marian Dragomir, anunta lansarea unui concurs privind realizarea a 3 machete, pentru pictarea celor doua vapoare aflate la intrarea in  municipiu si pe cladirea in care isi are sediul Serviciul de Utilitate Publica de Administrare a Fondului Locativ si a Cimitirelor (SUPAFLC) de pe strada Mihai Eminescu. Concursul face parte din Proiectului National ”Coloram Romania”.
“Primaria municipiului Braila a postat pe site-ul propriu regulamentul pentru restilizarea si vopsirea celor doua vapoare amplasate la intrarea in muncipiul Braila, dar si a peretelui de pe cladirea SUPAFLC, reabilitata din fonduri proprii, de pe strada Mihai Eminescu, anul trecut.

Pentru fiecare proiect se organizeaza o procedura separata, specifica, iar premiul va fi un latop. Cele 3 premii vor fi oferite in urma analizei unei comisii, asa cum a fost si data trecuta, la care se vor mai adauga reprezentanti ai <<Policolor>>, pentru ca dansii sunt cei care ne-au sustinut cu vopselurile necesare, dar si ai Directiei Judetene pentru Cultura Braila”, a declarat Dragomir.

Cei interesati se pot inscrie in concurs in perioada 19 aprilie – 25 mai, iar castigatorul va fi anuntat pe data de 28 mai.

Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul si pe pagina de Facebook a Primariei Municipiului Braila https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiBraila/ .