DANAILA: NICI PRIMARUL DRAGOMIR SI NICI PRESEDINTELE CHIRIAC NU AU AUTORITATE IN PSD

Presedintele PNL Braila, Alexandru Danaila, este de parere ca primarul municipiului, Marian Dragomir (PSD) este “o persoana care oricum n-are autoritate in partid (in PSD – n.r.). Deci cei care conduc autoritatea publica locala astazi nu mai au autoritate: nici presedintele CJ (Iulian Chiriac, PSD – n.r.), nici primarul”.

Mai mult, Danaila se intreaba cat va mai dura pana cand cei de la PSD o sa inceteze sa-l mai sustina in CLM pe edilul sef “in toate aceste aventuri pe bani publici, pentru ca pana la urma discutam de niste aventuri. El are in cap niste idei, pe care nu se gandeste, nu calculeaza, nu face un studiu de impact si le pune in aplicare, pentru ca banii sunt ai nostri, nu sunt ai lor”.

Intrebat daca  crede cu adevarat ca se va intampla vreodata ca alesii municipali PSD sa nu-l sustina pe primarul Dragomir in CLM, Danaila a raspuns: “Stiti ce se intampla? Votul in Consiliu poate va fi disciplinat, dar ceea ce cred oamenii este mult mai important decat modul in care sunt fortati unii sa voteze. Deci eu am stat de vorba cu mai multi consilieri din actualul arc guvernamental, si de la CLM, si de la CJ: nu mai cred in ceea ce li se spune. Sunt fortati sa voteze intr-un anumit fel.

Oamenii nu mai cred. Si este primul pas. Pentru ca ei vor fi trimisi sa faca campanie. Dati-va seama in ce pozitie vor fi: vor fi trimisi sa faca campanie pentru mentinerea tarifului la apa de ploaie  (in cazul organizarii unui referendum pe aceasta tema – n.r.). Deci ei vor trebui sa mearga la populatie si sa ii spuna <<Oameni buni, lasati, platiti in continuare apa de ploaie la CUP Dunarea, dupa tot scandalul asta si dupa toate povestea asta, doar pentru ca noi vom face niste investitii in judet, undeva unde n-avem niciun consummator>>.

Deci noi facem investitii de 140 de milioane de euro, ce spunea domnul Mangiurea (Silviu Mangiurea, director general al CUP Dunarea, PSD – n.r.), ii bagam in niste campuri unde practic nu vor fi consumatori, iar la final tot populatia din municipiu va trebui sa plateasca aceasta investitie”.