DRAGOMIR: 95% DIN COSTURILE AFERENTE REABILITARII SOSELEI FOCSANI AU FOST ALOCATE DE GUVERNUL CONDUS DE MIHAI TUDOSE

Primarul Marian Dragomir a tinut sa aminteasca astazi de sustinerea oferita de fostul premier Mihai Tudose (actual deputat PSD de Braila) pentru finantarea lucrarilor de asfaltare, respectiv modernizare a unor strazi din municipiu.

Aflat pe santierul de pe Soseaua Focsani, care va fi reabilitata si extinsa pe 4 benzi pana la Soseaua de Centura, Dragomir a comentat: “Soseaua Focsani se modernizeaza in aceasta zona prin reabilitarea trotuarelor, spatiilor verzi si a celor 2 benzi de circulatie pe fiecare sens, iar in partea cealalta a Soselei Focsani se face extindere la 4 benzi pana la Soseaua de Centura. Sunt lucrari foarte ample, inclusiv de racordare la utilitati a celor care nu le au pana in prezent in acesta zona si vreau sa fac un anunt deosebit de important, pentru faptul ca Primaria municipiului Braila a fost sustinuta de Guvernul Romaniei in perioada in care domnul Mihai Tudose era prim ministru si aproximativ 95% din costurile pe care le avem pentru reabilitarea Soselei Focsani si asfaltarea celor 10,8 km de strazi din cartierul Chercea au fost alocate de la Guvern. 95% din aceste sume reprezinta, din punctul meu de vedere, o valoare foarte mare. Dar nu se stie niciodata cand vom mai avea reprezentanti in Guvern… Pana atunci, vom cauta sa mai castigam si alte alocari pe PNDL, dar cu siguranta vom aloca bani din bugetul propriu al Primariei municipiului Braila pentru asfaltarea si a celorlalte strazi”.

Edilul sef se asteapta ca pe perioada lucrarilor, Soseaua Focsani sa arate “ca dupa razboi”, insa a precizat ca pentru a se reduce disconfortul produs cetatenilor, se va lucra pe tronsoane.

Amintim ca lucrarile de pe artera amintita ar trebui sa se finalizeze intr-un an de zile.