DRAGOMIR: SAPTAMANA VIITOARE INCEP LUCRARILE PE PARTEA DE PARCARI SI VIABILIZARE A ZONEI DIN APROPIEREA BAZINULUI OLIMPIC

Lucrarile la bazinul olimpic amplasat in apropierea Liceului cu Program Sportiv s-au intensificat in ultima perioada, insa mai este mult de lucru la interior. Este ceea ce spune primarul Brailei, Marian Dragomir, care a precizat ca acest contract a fost incheiat de Compania Nationala de Investitii, nu de Municipalitate.

Edilul sef a mai spus astazi ca investitia ar fi trebuit sa fie deja finalizata, insa se spera ca macar anul acesta sa se incheie lucrarile: “Este o lucrare in desfasurare, pentru care Primaria municipiului Braila are alocate in buget anul acesta 98 de miliarde de lei vechi, dar in paralel vom interveni si pe zona de parcare, viabilizare din fata bazinului olimpic, din fonduri proprii.

In toamna anului 2016, spre final, am inceput procedurile si au durat pana in prezent. Amplasamentul este deja liber, au fost demolate toate garajele existente, a fost predate catre constructor si saptamana viitoare vor incepe lucrarile. Vor rezulta locuri de parcare, spatii verzi si o sistematizare a zonei adiacente”.