DRAGOMIR: SUNT 10,8 KM PE CARE LUCRAM IN CHERCEA. II VOM FINALIZA PANA IN PRIMAVARA LUI 2019 CU ASFALT, SPATII VERZI SI TROTUARE

Lucrarile incepute pe mai multor strazi din cartierul brailean Chercea sunt realizate intr-un ritm de care Primaria ste multumita, iar in circa 2 luni, primele astfel de strazi vor avea asfalt, iar localnicii vor putea in sfarsit sa renunte la cizmele de cauciuc cu care umblau prin noroi, atunci cand ploua. Primarul Brailei, Marian Dragomir, a mers astazi la fata locului insotit de ziaristi, pentru a le arata ca se lucreaza pe mai multe fronturi: “V-am invitat la lucrarile din cartierul Cherecea pentru a vedea ritmul avansat al constructorului. In momentul de fata nu sunt niciun fel de probleme, cetatenii au fost, la randul lor, intelegatori si au eliminat de pe domeniul public pomii, deoarece urmeaza la final, dupa ce vom avea asfalt si trotuare noi pe aceste strazi, sa venim noi, Primaria municipiului Braila, sa plantam si pomi din specii ornamentale.

Ritmul este unul de care suntem multumiti pana in momentul de fata, speram sa continue la fel si in perioada urmatoare, astfel incat in cel mult o luna si jumatate – doua luni sa avem asfalt pe aceste strazi care aratau foarte rau in perioada trecuta.

Am inceput alocarea in buget a fondurilor inca din anul 2016, dar atat de mult au durat procedurile. Ne aflam in momentul de fata in contestatii la (licitatiile pentru lucrarile din – n.r) Brailita, Vidin, Pisc, Progresul si Lacu Dulce si urmeaza sa lansam licitatia pentru Buzaului, Viziru, Radu Negru si Calarasi IV, pentru a transforma si acele strazi, la fel ca aceasta zona, intr-un adevarat santier pe care sa avem la final strazi asfaltate.

Sunt 10,8 km pe care lucram in cartierul Chercea si pe care ii vom finaliza pana in primavara anului viitor cu asfalt, spatii verzi si trotuare”.