DRAGOMIR: VOM PLOMBA TOATE GROPILE DIN MUNICIPIU NU PANA LA FINELE ANULUI 2018, CI MULT MAI REPEDE

Primarul Brailei, Marian Dragomir, nu stie exact cate gropi sunt pe strazile din municipiu, fiindca subordonatii sai nu le-au numarat pe toate, insa banuieste ca este vorba de sute de gropi.

Edilul sef isi mentine optimismul de la inceputul acestui an si da din nou asigurari ca toate aceste gropi vor fi plombate nu pana la sfarsitul lui 2018, ci “vom termina mult mai repede”: “Si starea asfaltului este foarte veche, va imaginati, sunt strazi care n-au mai fost asfaltate de dinainte de 1989. Acesta este si motivul pentru care vom avea covoare asfaltice dupa ce terminam de plombat toate strazile”.

Intrebat cum apreciaza calitatea lucrarilor incepute in urma cu cateva saptamani pe strazile din oras, Dragomir a spus: “Toate lucrarile care nu au fost efectuate corespunzator, asa cum a fost si cazul celei de pe Calea Galati, a unei societati contractate de CUP Dunarea, au fost refacute in integralitate pe cheltuiala constructorului. Nu permitem lucrari care sa nu rspecte standardele. La fel, au fost refacute tot pe cheltuiala constructorului si cele de pe Grigore Alexandrescu si la fel se va intampla cu toate”.