DRAGUT: AM FACUT IN PIETELE BRAILEI CE NU S-A FACUT IN ZECI DE ANI, DE LA PRIMARUL PORTOCALA INCOACE. AM REFACUT PIETE DIN TEMELII

Directorul SC Administratia Pietelor si Targurilor (APT) Braila, Meluta Dragut (PSD), declara ca desi are un salariu fix, are si ea niste indicatori de performanta pe care trebuie sa-i indeplineasca, deci nu incaseaza banii respectivi indiferent care este situatia societatii. Dragut ii raspunde astfel consilierului municipal Vasile Constantin Varga (PNL), care comenta ca ar fi benefic ca directorul Dragut sa fie remunerata in functie de incasari, si nu cu salariu fix si ca in acest ultim caz, cel mai probabil, ea „nu ar rezista nici 2 luni in scaunul directorial”.

Meluta Dragut sustine insa ca are realizari deosebite si ca a facut “ce nu s-a facut in zeci de ani” in pietele municipiului, amintind, printre altele, faptul ca „a refacut din temelii” doua piete, ceea ce nu s-a mai facut de la primarul Radu Portocala incoace: “Eu zic ca mi-am facut treaba, investitii am facut, oamenii si-au primit salariile, de la primarul Portocala (liberalul care a condus orasul in perioada 1922-1925 si despre care s-a spus ca a fost cel mai bun primar al Brailei – n.r.) incoace, prima piata facuta din temelie, a doua piata, Concordia, iar din temelie, ne straduim cu proiectul asta si poate reusim si cu oborul tot din temelie, avem pentru toate pietele de facut DALI-urile, am facut o parcare, am facut modernizari.

Eu zic ca din 22 de miliarde lei vechi, banii APT si restul, cu majorari de capital,  am facut ce nu s-a facut in zeci de ani. Daca domnul Varga asa vede, este fix problema dumnealui.

Pentru prima data in istoria APT si a Gradinii Zoologice s-au realizat 232 milioane lei in zilele de Paste, anul acesta. Daca nici astea nu sunt incasari mari, ce sa mai vorbim? N-a existat asa ceva niciodata, de cand exista Gradina Zoologica!

Eu ma declar multumita. Chiar si pe ianuarie-februarie am 5 miliarde lei vechi incasari, ceea ce n-a existat niciodata”.