JANTEA-CRICAN: “AR TREBUI SA STITI CA NU VICEPRIMARUL SE OCUPA DE SCHIMBAREA SEMAFOARELOR”; POPA: “SUNT CONVINS CA NU V-ATI PRICEPE!”

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL) i-a solicitat astazi viceprimarului Alexandru Jantea Crican (PSD) sa aiba in vedere schimbarea sau macar reconditionarea unor semafoare din Braila care s-au deteriorat sau sunt defecte.

Popa nu  a pierdut ocazia sa lanseze si un comentariu  ironic la adresa edilului: “Apreciez munca dvs herculeana de a reusi dupa un an si jumatate sa duceti la bun sfarsit semaforizarea de la interesectia Dorobanti cu Apollo, dar va rog sa aveti in vedere ca anumite semafoare din municipiul Braila care au si timer se defecteaza, nu mai sunt pe pozitie montate si cred ca le-a venit timpul sa fie schimbate sau reconditionate. Vreau sa stiu daca aveti in vedere acest lucru”.

Alexandru Jantea-Crican (foto) nu a ezitat sa-i raspunda liberalului in acelasi ton ironic: “Inlocuirea corpurilor imbatranite din punct de vedere moral se afla in subordinea SUPAGL si eu consider ca dvs, ca si consilier local, ar trebui sa cunoasteti acest lucru. Daca doriti neaparat ca eu sa ma ocup personal de inlocuirea acelor corpuri, consider ca pot sa discut cu domnul primar sa-mi dea o dispozitie speciala de delegare a atributiilor cu privire la coordonarea…”

“Nu stiu daca v-ati pricepe! Eu eram multumit sa aveti in atentie acest lucru…”, a replicat Popa.

“Da… Nu stiu acum daca dvs puteti sa apreciati daca ma pricep sau nu.”

“Eu sunt convins ca nu va pricepeti!”

“Bun. Va multumesc frumos pentru incredere.”

“Cu placere.”

“Intr-adevar, corpurile au fost montate, semaforizarea a fost reglementata in conformitate cu legislatia in vigoare si cu avizul Politiei Rutiere, motiv pentru care a durat suficient montarea acestor corpuri – a fost cauzata de anumite avize care au fost obtinute mai greu. In momentul de fata se circula in conformitate cu legislatia in vigoare. Si va multumesc pentru apreciere ca au fost montate si sunteti multumit”.