LUNGU, DESPRE PROBLEMELE LEGATE DE RIDICAREA GUNOIULUI DE PE STRAZI: FIE E O PROBLEMA DE ORGANIZARE, FIE E VORBA DE REA VOINTA

Consilierul judetean Danut Lungu (PNL) este nemultumit de modul in care se realizeaza activitatile de salubritate in municipiul Braila. Mai exact, el spune ca a fost informat de mai multi cetateni ca autospecialele firmelor de profil nu ridica gunoiul menajer cu zilele de pe strazi, desi oamenii platesc taxa de salubritate.

Intr-un comentariu facut pe o retea de socializare, liberalul comenteaza ca fie este o problema de organizare, fie este vorba de rea vointa si ca personal, il suspecteaza pe primarul Marian Dragomir (PSD) ca are de-a face cu situatia aceasta care creeaza neplaceri cetatenilor: <<Undeva cred este o problema de organizare… ori de rea vointa, pentru ca bani sunt pentru plata acestor servicii de salubrizare… Se pare ca Primaria plateste aceste servicii la nivelul anilor 2015. Costurile pentru colectarea gunoiului menajer au crescut fata de 2016 datorita salariilor mai mari, motorina mai scumpa, etc. Dar si brailenii platesc taxa pe gunoi, aproape la dublu fata de 2015.

Cred ca primarul face intentionat acest lucru. Vrea sa scoata cele doua firme private din oras (Braicata si R.E.R.) si sa ramana numai SC ECO, SA, firma din subordinea Primariei (doua milioane de euro primiti de la Primaria Braila la sfarsitul anului trecut) in care, ”aflat pe surse”, peste jumatate din angajati sunt membri PSD.
INDRAZNESTE SA CREZI!>>.