NECHITA: MULTI ANGAJATI AI CJ BRAILA JOACA JOCURI PE FACEBOOK LA SERVICIU, PE BANII NOSTRI! VREAU SA VAD CE MASURI VETI LUA!

Liberalul Ovidiu Nechita este indignat de faptul ca unii dintre functionarii din cadrul Consiliului Judetean Braila sunt activi pe o retea de socializare si joaca diverse jocuri, in timpul programului de serviciu. Nechita a ridicat aceasta problema chiar in sedinta CJ de vineri, cand i-a indemnat pe alesi sa intre si ei si sa se convinga singuri ca functionarii publici, in loc sa-si vada de indatoririle de serviciu, posteaza, dau like-uri, fac comentarii sau joaca jocuri pe Facebook.

Consilierul judetean liberal a dat exemplul unui fost director din CJ, Marian Vrabie – pe care l-a mai reclamat in urma cu cativa ani pentru acelasi lucru si cu care a avut si un proces -, precizand ca presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD) se poate convinge personal cum se joaca pe FB subordonatul lui si cate puncte aduna in joc intr-o zi de munca: “Acum, in momentul acesta – ca toti am vazut ca aveti cont pe Facebook, mai nou am vazut ca aveti si dvs, domnule presedinte -, daca veti intra pe FB, o sa vedeti ca multi dintre angajatii dvs – si va dau un exemplu concret, cu riscul de a avea inca un proces: domnul Vrabie, un subaltern de-al dvs – in permanenta in timpul programului… Nu, nu este de ras, este de plans, ca dvs sunteti conducatorul acestei institutii!

A mai avut aceasta speta domnul Mortu (Viorel Mortu, fost presedinte CJ Braila – n.r) si a demarat dumnealui si dupa aceea a continuat domnul Epureanu (Ionel Epureanu, fost presedinte CJ Braila – n.r.) a ajuns la concluzia ca nu este nicio problema daca angajatii CJ stau pe FB si joaca. Uitati-va, domnul Vrabie a ajuns la nivelul 250 acum, ieri-alaltaieri era la 191. Uitati-va ca sunt in timpul serviciului!

Dvs ati facut achizitii pe banii publici, ai nostri. Dvs le-ati luat mobilier, dvs le-ati luat laptopuri. Pentru ce? Ca sa fi designul mai bun, sa poata sa joace jocuri pe FB? Nu e de ras, domnule presedinte! Asta pastoriti dvs aici!

Va rog frumos sa intrati acum sa va convingeti ca ceea ce s-a intamplat… v-am dat un dosar de 500 de pagini, inclusiv cu poze obscene, cu tenta spre porno, uitati-va ca dosarul este aici, a fost la Comisia de disciplina! Ati facut in asa fel, incat conducerea CJ din trecut a musamalizat cazul. In proces am castigat si am demonstrat…

Astazi, acum, daca intrati pe FB o sa vedeti ce se intampla sub conducerea dvs de foarte mult timp: acelasi lucru! Vreau sa vad ce masuri veti lua nu impotriva unei singure persoane. Foarte multi fac acelasi lucru la serviciu, pe banii nostri, sub conducerea dvs! Tocmai de aceea insist, intrati acum pe FB, pentru a vedea ce se intampla cu unii angajatii de la CJ!”.

Presedintele Chiriac a cerut secretarului judetului sa sesizeze Comisia de disciplina privind faptul ca Marian Vrabie ar juca diverse jocuri pe FB, in timpul programului, in baza celor prezentate de consilierul Nechita. Chiriac a precizat insa ca din Comisia de disciplina fac parte tot functionari publici, colegi de-ai lui Vrabie.