NECHITA: UITATI-VA CE POSTARI FACE SIMONA DRAGHINCESCU IN TIMPUL SERVICIULUI!

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) a reclamat astazi faptul ca unii dintre functionari publici din CJ Braila sunt in continuare activi pe retelele de socializare in timpul serviciului – in loc sa desfasoare activitatile profesionale pentru care sunt platiti -, desi personal a semnalat in mai multe randuri aceasta chestiune si a cerut sa fie luate masuri.

Nechita i-a atras atentia si directorului Administratiei Zonei Libere, consilierul judetean Florin Mircea (PSD) ca adjunctul sau, consilierul judetean Simona Draghincescu (PND), face comentarii online in favoarea PSD tot in timpul serviciului. Nechita face aluzie la comentariile Simonei Draghincescu la un articol din presa locala, in care era acuzata politica “pumnului in gura” practicata de PSD in cazul consilierului judetean Stefan Catalin Iordache: “Discutam despre <<pumnul in gura>>? Uitati-va foarte bine, v-am mai spus si la sedinta trecuta ca sunt foarte multi dintre angajati care fac lucruri pe care n-ar trebui sa le faca in timpul programului. Dvs nu luati nicio masura. Avem consilieri judeteni,  din pacate lipseste astazi – bine, se cunoaste, ca e liniste -; daca ar fi fost aici, as fi vrut sa pun o intrebare si inclusiv domnului Mircea Florin, pentru ca este vorba tot de bani publici.

La ceea ce declarati dvs (Iulian Chiriac – n.r.) in presa, foarte frumos sunt consilieri care vin – si nu toti, vorbesc la general acum, dar un consilier care este din alianta cu dvs, in timpul programului, vine si face politica pentru PSD, referitor la <<pumnul in gura>>. Pai se poate asa ceva? Tot din banii statului platim! Acei bani acolo, la domnul Mircea… Domnul Mircea, sa va uitati si dvs, sa vedeti doamna Draghincescu in timpul programului ce postari face!”

“N-am asa timp ca dvs!”, a replicat Florin Mircea.

“Ar trebui, ca este vorba de subordonatul dvs, pe care-l platiti in timpul serviciului. Si eu spun sa va uitati, faceti-va timp sa vedeti, ca din banii nostri, sunt bani de la stat; vedeti ce face un angajat  in timpul serviciului! Poate veni aici sa spuna toate problemele pe care la are referitor la proiecte, ca eu vorbesc referitor la <<legea pumnului in gura>>, cum spuneti dvs!”.