1 IUNIE – LANSAREA “PRIMULUI PARTID INDEPENDENT CARE PUNE BRAILA IN CENTRUL PREOCUPARILOR SALE”: BRAILA NOUA

Vineri, 1 iunie, la ora 11, la Palatul “Lyra” va avea loc lansarea “primul partid independent care pune Braila in centrul preocuparilor sale”, dupa cum spun organizatorii, o formatiune politica ce se numeste “Braila Noua”.

Evenimentul a fost anuntat si pe o retea de socializare, unde se precizeaza: “Brailenii au acum primul partid independent care pune Braila in centrul preocuparilor sale. Oricine vrea sa se implice activ in viata comunitatilor brailene si care nu se regaseste in partidele sistem are acum ocazia sa o faca. Lansam, asadar, nu atat un partid, cat, mai ales, o provocare catre cei care cred ca acum lucrurile nu merg bine in Braila. E o provocare pentru a opri degradarea orasului nostru, pentru a aduce prosperitate in toate comunitatile din judetul nostru, pentru o opri exodul tinerilor din Romania, pentru a face din Braila-Galati un pol de dezvoltare.

Traim intr-o zona cu potential mare dar unde, din cauza proastei guvernari, pierdem oportunitati cu fiecare zi cu care amanam deciziile strategice de dezvoltare, care pot fi si trebuie luate pe plan local. Cel mai dureros este ca aceasta stare de lucruri indeparteaza rudele, prietenii, apropiatii si cunostintele noastre de aceste locuri. Noi stim ca aceste lucruri pot fi schimbate. Altii au putut, putem si noi! Doar impreuna, cat mai multi, putem elabora si duce la indeplinire acel plan, astfel incat si aici sa putem avea un viitor, care poate fi chiar indraznet”.

Evenimentul este anuntat aici:

https://www.facebook.com/events/448306975618136/