B. BOTEA: “IMI E IMPOSIBIL SA VOTEZ UNELE ABERATII PROPUSE DE PNL”; LUNGU: “AM IMPRESIA CA SUNTETI PE POST DE GOARNA A PSD”

Disputa intre consilierul municipal brailean Bogdan Botea (PND) si consilierul judetean Danut Lungu (PNL) pe o retea de socializare, in legatura cu relatiile pe care le au partidelor lor cu PSD. Bogdan Botea sustine ca PNL mimeaza opozitia, dar de fapt, PSD si PNL “sunt acelasi partid” si aminteste de “monstruozitatea” aliantei PSD-PNL, numita USL.

In ceea ce-l priveste, liberalul Danut Lungu (foto1) crede ca PND-istul nu este cel mai potrivit sa reproseze altora aliantele cu PSD din trecut, in contextul in care de doi ani, partidul lui Bogdan Botea (foto2) este aliat politic al PSD, la Braila.

Consilierul PND a comentat pe  reteaua de socializare:“Faptul ca actualii lideri PNL si chiar PNL, ca partid, a facut parte din monstruozitatea numita USL, ii descalifica drept politicienii de dreapta. Puteti sa ii numiti cum vreti! Eu va invit sa participati la sedintele CLM sau sa va informati corect sa vedeti cum se voteaza efectiv! Nu ma puneti sa intru in amanunte cu privire la aspecte tehnice, dar e asa cum v-am spus eu despre schimbul de interese. In continuare acesti domni fac afaceri intre ei, in desconsiderarea intereselor cetatenilor, care, intr-un fel, isi merita soarta!”.

Un brailean i-a replicat lui Botea: “Si PMP cu PND, acum fac si ei la fel, USL-ul lor de acum!”

“Nu chiar! Nu uitati ca USL a fost oficial. La tribunal! Inca o data va spun! Avand in vedere ca electoratul ne-a pus intr-o situatie imposibila, in sensul ca 14 din 27 mandate apartin PSD, adica majoritatea, pentru a ne putea duce la final macar partial unele proiecte, s-a facut un protocol! PNL a facut o ALIANTA juridica la Tribunalul Bucuresti!!!”, a raspuns PND-istul.

Liberalul Danut Lungu a intervenit si el: “Trecutul va avantajeaza, dar traim acum, in prezent. Prezent in care dvs sustineti PSD, dar tipati ca PNL nu face nimic, din pozitia de Opozitie. Rusinica, domnule Bogdan… sunt procesele verbale de sedinte care va contrazic”.

Botea a scris: “Cu privire la activitatea mea din CLM, credeti-ma ca imi este imposibil sa votez anumite aberatii propuse de colegii dvs, majoritatea facute <<pe genunchi>>. Putem discuta in amanunt, dar nu avem timp si nici locul nu e potrivit”.

Danut Lungu a continuat: “Apropo de rusine, E U nu am sustinut niciodata PSD. Eu pot sa va spun ca ar trebui sa va fie rusine ca PND, al carui consilier sunteti, sustine PSD in toate activitatile. Ba chiar uneori am impresia ca sunteti pe post de goarna a PSD. INCERCATI SA FITI DVS, NU COPIATI PE ALTII!”.