B. BOTEA (PND): ORICE PROTOCOL AI SEMNA CU PSD (SAU PNL), ESTE DOAR O BUCATA DE HARTIE

Consilierul municipal Bogdan Botea (PND) considera ca degeaba “iti calci pe orgoliu”, ca partid si semnezi un protocol cu PSD Braila, fiindca nu rezolvi nimic, pentru ca acel protocol nu va fi pentru social-democrati decat o hartie fara valoare. Botea (al carui partid este aliat al PSD, la nivel local)  a facut aceste comentarii dupa ce presedintele PMP Braila, Viorel Botea, a spus ca organizatia sa nu are la nivel local niciun protocol oficial cu PSD, ci exista doar o intelegere in baza careia el si consilierii PMP ii sustin pe social-democrati.

Consilierul PND, care are experienta colaborarii cu PSD in acest mandat, a comentat pe o retea de socializare ca orice protocol cu social-democratii este inutil, insa nici despre liberali nu are o parere mai buna: “Oricum e inutil. Orice protocol ai semna cu Psd (sau PNL), este doar o bucata de hartie. Chiar daca iti calci pe orgoliu, ca sa poti pune ceva in miscare in orasul acesta, este o aflare in treaba, dimpotriva. PNL si PSD sunt acelasi partid, in realitate”.

Un brailean i-a replicat PND-istului ca PNL nu e deloc acelasi lucru cu PSD, dovada ca liberalii fac opozitie in CLM si CJ si a amintit demersurile acestora privind strangerea de semnaturi pentru eliminarea taxa pe apa de ploaie si apoi, pentru organizarea unui referendum, in acelasi scop.

Bogdan Botea (foto) sustine insa ca toate actiunile PNL sunt  “de forma: “Sunt subiecte marginale. Nu vedeti ca nu spune nimeni nimic de investiile in infrastructura? Tot ce propune PSD in CLM se voteaza. Am observat un troc vis a vis de acest lucru. In concluzie, tot ce face PNL in Braila este o simulare de opozitie”.