BOBOC, CATRE DRAGOMIR: BRAILENII AU AJUNS, FARA VINA, VICTIMELE UNUI RAZBOI CARUIA N-AI STIUT SA-I PUI CAPAT, BA CHIAR L-AI INTETIT!

Prim-vicepresedintele PNL Braila, Catalin Boboc, ii reproseaza primarului Marian Dragomir (PSD) faptul ca s-a tot dat drept “Tatucul Braicar-ului” cand era vorba despre a se lauda cu achizitia de autobuze noi sau cu acordarea de gratuitati pe mijloacele de transport in comun, dar acum, cand e vorba de o criza grava, care afecteaza toti cetatenii,  se delimiteaza de Braicar. Liberalul face referire la criza de la societatea amintita, unde angajatii au intrat in greva de 8 zile, paralizand transportul public de calatori si aducand la exasperare brailenii.

Boboc scrie pe o retea de socializare ca Dragomir a dovedit inca o data ca e un primar cu “doua fete”: “Am urmarit cu atentie situatia de la <<Braicar>> si, ca-n multe alte cazuri, am vazut, dincolo de problema in sine, un primar cu doua fete: daca acum doua luni, cand se poza cu noile autobuze sau cand anunta abonamente gratuite pentru elevi, lui Marian Dragomir ii placea sa fie tatucul <<Braicar>>, acum, cand orasul e paralizat, mai ca nici nu stie ce e si de unde a aparut <<Braicar>>.

Asta nu-i cinstit, Marian! Ca primar, le duci toate, bune si rele, barbateste. Tu vrei, cum am mai vazut, sa le duci doar pe cele bune. Iar gandesti ingust si doar pentru a da frumos in ochii celor care iti gasesc si tie vina. Si nu-s putini, crede-ma!

Acum, Marian, nu-i despre poze, ci despre un haos care te-a depasit, despre angajati care isi cer drepturile si despre braileni care au ajuns, fara vreo vina, victimele unui razboi caruia n-ai stiut sa-i pui capat, ba chiar l-ai intetit. Si mai este despre ceva, despre braileni (calatori) care se cearta cu alti braileni (soferi) din cauza incompetentei tale.

Am vorbit cu multi soferi si vatmani de la <<Braicar>>. Au dreptate in multe dintre cele pe care le reclama si este dreptul lor sa isi spuna ofurile asa cum cred de cuviinta, dar ii rog sa gaseasca o solutie astfel incat sa asigure transportul public de calatori macar la o treime din capacitate, din respect pentru braileni.

Apoi, domnule primar, mi se pare ireal faptul ca in mijlocul unei astfel de situatii, care a blocat orasul, ati gasit potrivit sa ii sfatuiti pe brailenii care circula acum cu taxiul sa stranga bonurile si sa se duca la tribunal, pentru ca apoi <<Braicar>> sa recupereze banii de la cei care au intrat in greva. Ceva mai neserios si mai urat nu am vazut!

Repet, cand va pozati cu autobuzele, era fain sa fiti tatucul <<Braicar>>, acum, cu autobuzele si tramvaiele in depou, nici nu stiti ce-i cu <<Braicar>>-ul asta!

Mai puteti?!”.