CHIRU: “BRAICAR” ESTE UN CUIBUSOR DE NEBUNII PENTRU STABII DIN PSD. PARTIDUL SI-A GASIT “SALAS” PE BANI PUBLICI

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, este de parere ca marea problema de la “Braicar” este aceea ca acolo au fost angajati o multime de PSD-isti doar pe criterii politice, fara legatura cu competenta in domeniu, iar rezultatul este proasta gestionare a societatii respective. Chiru face acest comentariu in conditiile in care greva salariatilor de la “Braicar” a paralizat inca de joi transportul public de calatori pe raza municipiului si cele doua parti (patronatul si grevistii) par sa nu renunte la pozitiile lor divergente.

Liderul PNTCD local a scris pe o retea de socializare ca firma “Braicar” – ce apartine Consiliului Local Municipal – a fost transformata de PSD intr-un adevarat “cuibusor de nebunii”:  “Acolo, la <<Braicar>>, ca si in alte locuri, este un cuibusor de nebunii pentru stabii din partid; nimeni nu i-a deranjat, pentru ca <<o mana spala pe alta>>, iar de muncitori nu le-a pasat, i-au mintit incontinuu si doar le-au aratat carameaua.

Sunt cel putin 10 exemple in Braila unde Partidul are <<salas>> pe bani publici de ani si ani, totul s-a transformat intr-o bataie de joc, cu oamenii… membrii de partid angajati peste tot, drept recompensa pentru prezenta la vot si altele. Prin urmare, situatia este precum un cancer generalizat.
Nici interventia chirurgicala cu amputare nu rezolva problema.
Si miroase… a gangrena. Peste tot!”.