CHIRU: IN BRAILA NU POTI DA CU O BIDINEA DE VAR PE UN PERETE FARA PARA-NDARAT. CIRCUL FACUT DE PRIMAR, CU EXECUTII IN DIRECT, E DOAR PRAF IN OCHII LUMII

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, considera ca episodul care a indignat ieri opinia publica, cu muncitorii firmei “Micatis” care puneau asfalt intr-o groapa plina cu apa, pe o strada din municipiu, este simbolic pentru modul in care se fac lucrurile in Braila. Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Chiru scrie ca reactia primarului Marian Dragomir (PSD) – care a anuntat tot pe o retea de socializare ca a cerut patronului firmei amintite sa-i dea afara pe “idiotii” care au fost filmati facand asta -, este doar un “circ pe care il fac cei din varful administratiei publice locale, cu executii in direct ale unor amarati”, “doar praf in ochii lumii”: <<Cred ca tot romanul a vazut cum se asfalteaza la Braila de catre firma agreata de staff-ul Partidului. A inceput isteria… si pe buna dreptate.
Toata lumea critica pe toata lumea, inclusiv tardiv licitatiile, toti s-au luat de patron, dar nimeni nu vrea sa inteleaga ca lucrurile sunt „sub control „, totul este cu dedicatie, nimeni in acest oras si judet nu poate face absolut nimic fara acordul celor din varf, de la judeteana de partid. In Braila nu poti da cu o bidinea de var pe un perete fara para-ndarat.
Circul pe care il fac cei din varful administratiei publice locale, cu executii in direct ale unor amarati ce presteaza in diferite domenii este doar praf in ochii lumii. Putregaiul este asa profund, incat nimic nu mai este de facut>>.