CHIRU: SA NU AI INTR-UN SPITAL DE URGENTA FESE, SERINGI SI ASPIRINA SI SA ARUNCI VINA PE ALTII E UN GRAD DE NESIMTIRE DUS LA MAXIM

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, nu este deloc multumit de modul in care conducerea Consiliului Judetean, dar si cea a Spitalului Judetean trateaza problema lipsei de medicamente si materiale sanitare din unitatea medicala amintita.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Chiru acuza modul in care cei care au responsabilitati in acest domeniu arunca vina unii pe altii si faptul ca nimeni nu-si asuma nimic: “Sa nu ai intr-un spital de urgenta fese, seringi si nici macar aspirina si sa continui sa arunci vina in stanga si in dreapta reprezinta un grad de nesimtire dus la maxim. Primarul municipiului (Marian Dragomir, PSD – n.r.) si presedintele CJ (Iulian Chiriac, PSD – n.r.) au dat dovada, in ultimii doi ani, ca nu au ce cauta in functiile publice. Este jenant cu ce tupeu isi neaga neputinta si unul, si celalalt”.

Amintim ca zilele trecute, consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) tragea un nou semnal de alarma in legatura cu lipsa medicamentelor si a materialelor sanitare din Spitalul Judetean, iar conducerea spitalului dadea vina pe furnizorii care nu au livrat la timp produsele ce le-au fost comandate saptamana trecuta. In plus, directorul medical Alina Neacsu anunta ca o parte dintre medicamentele respective au sosit si erau in curs de descarcare sau de distribuire pe sectii.