IORDACHE: NU TOTI PSD-ISTII SUNT PROSTI. DAR MULTI SUNT!

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) l-a laudat astazi pe primarul comunei brailene Rimnicelu, Lucian Chiru (PSD), pentru faptul ca va realiza un sistem de supraveghere video in localitatea sa. Iordache  apreciaza ca initiativa primarului de a instala 30 de camere video in comuna este cu atat mai laudabila, cu cat nici municipiul Braila nu are atat de multe camere video.

PND-istul a facut aceste comentarii atunci cand s-a discutat despre proiectul privind asocierea CJ Braila cu CL Rimnicelu, pentru cofinantarea obiectivului de investitii “Proiectare si executie lucrari de instalare sistem de supraveghere video in sat Rimnicelu”. Mai exact, este vorba despre un proiect la care investitia Consiliului Local Rimnicelu este de  68.647,76 lei, iar contributia CJ este de  79.196,65 lei.

Iordache n-a pierdut insa ocazia sa mai strecoare un atac la PSD chiar si printre laude: “Am spus ca apreciez faptul ca un primar – nu conteaza culoarea; PSD-ist, foarte bine ca-i PSD-ist, ca nu toti PSD-istii sunt prosti. Dar multi sunt! – a reusit sa puna 30 de camere video in comuna lui, in conditiile in care in Braila nu sunt 30 de camere video care sa supravegheze orasul. Deci cum sa spun, luati exemplu de la oamenii pe care-i conduceti! Luati exemplu de la primarii dvs!”.

Dat fiindca social-democratul Fanel Burtea protesta la comentariile lui Iordache, PND-istul a continuat: “Domnul Burtea tanjeste dupa <<Joia Pensionarilor>> de la <<Continental>>; lasati omul in pace!”.