IORDACHE: PSD+CUP= LOVE. PSD SI CUP NU DAU DOI BANI PE BRAILENI

Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND) sustine ca PSD-ul local nu accepta sa elimine taxa pe apa de ploaie – asa cum cer liberalii – fiindca social-democratilor nu le pasa de oameni, in general si nici de oamenii saraci, in special.

Iordache spune ca ceea ce se intampla la Compania de Utilitati Publice (CUP) Dunarea – care este condusa de PSD-isti – este “un mare gunoi” si ca oamenii sunt furati in mai multe feluri, asa ca PSD-ul ar putea sa renunte macar la taxa pe apa de ploaie: “PNL-ul a descoperit ca la CUP era un mare gunoi, pentru ca e un mare gunoi ce e acolo si le-a zis la astia: <<Mai, daca furati, macar nu mai furati si asa: lasati cat declarati voi acolo ca-s pierderile, ca nu stie nimeni cat sunt pierderile alea, de fapt!>> Ni le pun aia acolo cu pixul, cum vrea domnul director.

Ei s-au opus din rasputeri (la eliminarea taxei pe apa de ploaie – n.r.) pentru ca nu dau doi bani pe oamenii din Braila. De-aia! <<Ei>>, adica cei de la PSD si CUP. PSD+CUP = LOVE CUP si PSD s-au opus pentru ca ei nu dau 2 bani pe nimeni. Ei n-au luat in calcul faptul ca sunt oameni pentru care sumele alea sunt importante. Nu ca <<Cinci milioane? Eiii, i-auzi, mai, 5 milioane! Ce, mai, pentru 5 milioane…>>. Zau, mai? Pai 5 milioane inseamna 500 de paini! Sunt oameni care mananca o paine pe zi, care nu-si pot permite mai mult. Mai, suma aia e painea lui pe un an! Si tu spui ca 5 milioane e… Pai tu daca-i iei painea lui pe un an si el nu manca decat o paine pe zi, inseamna ca nu mai mananca niciuna, mai social-democratule!

Esti social-democrat, esti cel mai tare, esti mai bun… Pai unde-s masurile alea care sa sprijine oamenii sarmani? Oamenii sarmani, nu votantii tai, la care le platesti ajutor social!”.

Amintim ca angajatii CUP Dunarea au verificat in ultimele luni toate facturile abonatilor lor, dupa ce o instanta judecatoreasca a decis ca timp de 3 ani, amintita companie i-a incarcat in mod abuziv facturile la taxa pe apa de ploaie unui brailean. In ciuda faptului ca primarul Marian Dragomir (PSD) a declarat ca pana la finele lunii martie, va prezenta public rezultatele analizei si va spune clar cator braileni le-a umflat CUP facturile si cum vor primi acestia banii inapoi, pana la aceasta data, nici conducerea CUP si nici edilul sef nu au mai suflat o vorba pe acest subiect. Intrebati de presa despre rezultatele verificarilor, directorul CUP, Silviu Mangiurea (PSD) si primarul Dragomir au spus ca acestea inca nu s-au incheiat.