MESAJ CATRE CONSILIERII JUDETENI: VOI ORI NU GANDITI, ORI SUNTETI INCOMPETENTI, ORI SUNTETI INCAPABILI, ORI VA BATETI JOC DE NOI!

Drumuri de cosmar, care starnesc indignarea brailenilor ce-si distrug masinile pe soselele judetului. In afara de drumurile judetene care sunt pline de gropi, pe care nu s-a intervenit de multi ani, au devenit un adevarat blestem si cele pregatite pentru plombare, care raman asa mai mult timp, pana cand se incepe plombarea propriu-zisa. E vorba de drumuri precum DJ211, intre Zavoaia si Ulmu, unde, la finele saptamanii trecute, intre Dudescu si Scarlatesti, pe o portiune de circa 2 km, soseaua era impracticabila, iar masinile circulau pe acostament.

Cristian Techiu, un fost candidat la Primaria municipiului, a postat pe o retea de socializare imagini de la Dudescu si un comentariu acid la adresa consilierilor judeteni, precum si a presedintelui CJ, Iulian Chiriac: “Rusine e putin spus!!! Consiliul judetean Braila, consilierilor majoritari, voi care decideti ceea ce se intampla in judetul Braila, nu va este rusine?
Gresesc, intrebarea mea este retorica, sunt sigur ca nu va este rusine! Voi, ori nu ganditi, ori sunteti incompetenti, ori sunteti incapabili, ori va bateti joc de noi! De ce trebuie sa ne stricam masinile pe drumurile judetene, de ce credeti voi ca suntem prosti, de ce nu faceti ceea ce trebuie sa faceti? Chiar vreti sa ne puneti rabdarea la incercare? De ce promiteti in campaniile electorale ca veti face lucruri pentru cetatenii care va voteaza si apoi uitati de ei? De ce nu aveti taria de caracter sa va dati demisiile in momentul in care ridicati din umeri si spuneti ca nu aveti putere, ca nu aveti buget, ca nu puteti sa faceti ce ati promis?
Imi asum ceea ce spun acum: chiar sunteti nesimtiti unii dintre voi! Sa va fie rusine!
Astept un raspuns, prietene Iulian Chiriac!”.