POPA: CHIRIAC SPUNE “PLATOUL NU ESTE AL MEU, ESTE AL PRIMARIEI”. SA INTELEGEM CA JUDETUL BRAILA E AL SAU?

Consilierul municipal Petrica Popa (PNL) este de parere ca presedintele CJ Braila, Iulian Francisk Chiriac (PSD), desi face parte din generatia tanara, manifesta aceleasi sechele ca si politicienii mai vechi si nu are o abordare democratica in activitatea administrativa pe care o desfasoara.

Popa (foto) a facut aceste comentarii dupa ce Chiriac a declarat ca platoul din fata Palatului Administrativ “nu este al lui” si ca nu poate da el un teren undeva in apropierea cladirii amintie, ca sa se amplaseze acolo un container.  Chiriac ii raspundea astfel consilierului judetean Ovidiu Nechita (PNL), care facuse o cerere la conducerea CJ Braila, solicitand sa i se dea un teren de 15 mp, ca sa amplaseze un container in care sa amenajeze “camera consilierilor”, fiindca incaperea respectiva este ocupata in prezent de inspectorii Curtii de Conturi, veniti in control.

Chiriac a dat asigurari ca acea camera e ocupata provizoriu si a declarat ca oricum, nu poate aproba cererea lui Nechita: “In primul rand, platoul din fata cladirii nu este al meu, este al Primariei”.

In acest context, Petrica Popa a comentat pe o retea de socializare: <<Domnul consilier judetean Chiriac Iulian Francisc, vremelnic presedinte al Consiliului Judetean Braila, ne aduce la cunostiinta ca „PLATOUL NU ESTE AL MEU, ESTE AL PRIMARIEI”. Sa intelegem ca Judetul Braila este al domniei-sale?

Eu am sperat ca tinerii diplomati politicieni vor ignora sechelele apuse si vor aborda democratic toate conjuncturile. Nu mi-am pus intrebarea daca domnul Chiriac Iulian Francisc a dorit sa-si puna la dispozitie biroul presidential, pentru ca ar fi fost refuzat vehement de delegatie „in corpore”. Eu consider ca aceasta mica problema se poate rezolva amiabil intre domnia-sa si consilierii judeteni braileni care nu rezoneaza pe aceeasi melodie>>.