14-17 IUNIE, BRAILA – CEA DE A XIX-A EDITIE A SALONUL AUTO PRO

In perioada 14 – 17 iunie, la Braila Mall se va desfasura cea de a XIX-a editie a Salonului Auto Pro, organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila. Manifestarea va reuni anul acesta toti dealerii auto din Braila, dealeri din judetul Galati, precum si alti furnizori de servicii din domeniu. Expozantii vor prezenta: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride, lubrifianti, piese si accesorii auto, ambarcatiuni, moto si velo. Vizitatorii vor avea ocazia sa vada 18 marci auto: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Iveco, Jeep, Mazda, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Suzuki, Toyota, Volkswagen. De asemenea, vor fi prezente Apan Top Selection (selectie de masini rulate) si Irmex – Bosch Car Service.

Astazi, in deschiderea Salonului, va avea loc o parada a masinilor de colectie, auto dealeri si motociclete, cu plecare de pe Platoul Primariei Braila (ora 16:00) si parcurgerea traseului care cuprinde principalele artere ale orasului – Calea Calarasilor – Centrul vechi – Calea Galati – Bdul Al. I. Cuza – Calea Calarasilor – Braila Mall.

Pe toata perioada de desfasurare a Salonului, vor avea loc activitati precum: demonstratie de indemanare oferita de piloti profesionisti, demonstratie de karturi, concurs de biciclete, concurs de desene pe asfalt, concurs de fotografie.