CAPRARIU: NU II MAI LASAM SA-SI BATA JOC DE ORASUL NOSTRU PE CEI CARE CONDUC DIN 1990!

Consilierul municipal Lucian Caprariu, unul dintre initiatorii partidului “Braila Noua” declara ca a ajuns la concluzia ca pentru a face schimbari semnificative in modul in care este condus orasul si judetul, singura solutie este sa te organizezi intr-o formatiune politica, pentru a avea cu adevarat un cuvant de spus, fiindca in Romania si in Braila, din societatea civila nu poti face mare lucru.

El spune ca  a descoperit ca in judetul nostru administratia are o abordare “obtuza”, fiindca aceasta “vede concurenta in tot felul de grupuri, asociatii, organizatii civice, cand ar trebui sa fie partener. Societatea civila nu este partenerul administratiei, cu toate ca ar putea furniza o multime de resurse, o multime de idei, de concepte care puse in practica, ar imbunatati viata tuturor”.

In acest context, Caprariu a ales solutia politica, pentru a schimba lucrurile: “Daca crezi cumva ca explicandu-le, ca fiind aproape, ca exista intelegere, ca exista inteligenta, ca poti face un transfer de viziune, te inseli. Nu exista! Nu exista, pentru ca nu este setata administratia si nu sunt setati politicienii acum sa faca acest lucru”.

Lucian Caprariu a mai spus ca “de mult au incetat partidele sa fie acea forta care sa duca Romania inainte. Ne-am lamurit: ce propun ei nu se realizeaza. Consecinta: oamenii s-au rupt de politica”.

Consilierul municipal anunta insa ca el si colegii sai din noul partid sunt hotarati sa schimbe lucrurile in bine si au decis: “Nu ii mai lasam sa-si bata joc de orasul nostru pe cei care conduc din 1990!”.

Mai multe, aici: