CHIRU: DRAGOMIR SPUNE NISTE BAZACONII, MINCIUNI SI O GRAMADA DE LUCRURI IREALIZABILE. SI E TARE FRICOS

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, nu este deloc multumit de prestatia primarului municipiului, Marian Dragomir (PSD), in primii 2 ani de mandat. Chiru spune ca Dragomir a venit “pe un val de entuziasm” din propriul partid si au fost unii care au crezut ca ajunge in fruntea municipiului un om tanar, lucrurile se vor schimba in bine, insa realitatea a fost ca foarte curand, proaspatul edil a demonstrat ca “nu se leapada de metehnele partidului”: “Cred ca in partid, acolo, au fost cativa care au gandit asa, in sensul asta: o noua generatie, alta mentalitate, alta viziune. Ne-a spus foarte repede ca el nu se leapada de acele vechi metehne ale partidului, l-a pastrat pe Simionescu (Aurel Simionescu, fost primar, actual consilier personal al primarului – n.r.) – si eu nu-i reprosez ca l-a pastrat. Simionescu avea o experienta, a avut un parcurs al lui… si ca structura a omului e intr-un fel, e un om echilibrat Simionescu. Ca si consilier, e OK. Dar lumea cred ca ar fi vrut sa vada altceva, o noua fata a orasului.

O vreme nici un cuvant n-am scris sau spus despre Dragomir, am zis ca e firesc, vii de niciunde si te asezi in varf, e complicat pana inveti… inclusiv butoanele. Le-a invatat, dar a fost greoi din start; fricos, tare fricos, iar in timp, ceea ce insemna drumul drept al partidului l-a apucat si el. Deci s-a inregimentat frumos si merge pe acelasi drum pe care l-a inceput acum 28 de ani FSN-ul. Imi pare rau ca nu s-a ridicat deloc de la nivelul ala de unde a pornit.

In spatiul virtual este prezent si nu stiu cine il invata sa comunice la modul ala – rau! -, adica din perspectiva simplului cititor mi se par niste lucruri spuse, scrise, asezate acolo pe FB… penibile. De multe ori mi-e jena! Are si el o pregatire, a trecut prin niste functii – nu poti sa spui niste bazaconii si minciuni si o gramada de lucruri irealizabile. Poate sunt eu prea pretentios cu ceea ce ar trebui sa fie primarul”.