CHIRU: NU SUNT DE ACORD CU REFERENDUMUL PENTRU DEMITEREA LUI DRAGOMIR. EL A VENIT IN GLUMA LA PRIMARIE, DAR A VENIT PE NISTE VOTURI

Presedintele PNTCD Braila, Gheorghe Chiru, nu este de acord cu demersurile anuntate de liberali privind organizarea unui referendum pentru demiterea primarului municipiului, Marian Dragomir (PSD). Chiar daca nici Chiru nu este multumit de prestatia edilului din ultimii 2 ani, taranistul spune ca Dragomir a fost ales in mod legal pentru un mandat de 4 ani si trebuie lasat sa si-l duca la capat si apoi, sa-si asume realizarile si nerealizarile.

Pe de alta parte, Chiru considera ca la Braila, opozitia este “varza” si vine “cu chestii subtiri”: “Am vazut ca se incearca un referendum pentru demiterea lui Dragomir. Eu unul sunt impotriva. Si va spun si de ce: Dragomir, indiferent de numarul celor care l-au votat, conform legilor, la acea vreme a fost ales primar. Asta a fost dorinta brailenilor, noi ar trebui sa intelegem ca nu avem incotro decat sa respectam decizia populatiei. Este ales pentru un mandat de patru ani – si trebuie sa-l lasam sa-si duca acesti patru ani la capat -, mandat la capatul caruia il va judeca tot poporul, nu politicienii. Politicienii incearca sa se agate, iar o miscare dintr-asta, de genul unui referendum, nu face decat sa il credibilizeze pe acest domn Dragomir. Deci trebuie sa-si duca pana la capat crucea. Si-a asumat-o intr-un mod en fanfare, asa, el a venit in gluma la Primarie, dar omul a venit pe niste voturi.

Ceilalti, care nu au stiut sa se organizeze, care continua sa fie divizati, ceilalti din opozitie, care sunt varza, care vin cu chestii subtiri, apa de ploaie, nu au nicio sansa, in conditiile in care continua si in urmatorii 2 ani ceea ce au facut acum”.