DRAGOMIR, ACUM 2 ANI: SUNT UN OM AL DIALOGULUI. NU SPUN CA EU DETIN ADEVARUL ABSOLUT, NU SPUN CA IDEILE MELE SUNT CELE MAI BUNE

“Sunt un om al dialogului si cred ca putem sa avem comunicare si cu cei de la alte partide, in cadrul Consiliului Local Municipal” – asta spunea in urma cu 2 ani, in campania electorala, candidatul PSD la Primaria Brailei, Marian Dragomir (PSD). El se arata convins ca daca va fi ales in fruntea Municipalitatii, va reusi sa aiba o relatie armonioasa cu viitorul Consiliu Local si nu se va ajunge la sedinte caracterizate prin circ si scandal: “Sunt un om al dialogului si cred ca putem sa avem comunicare si cu cei de la alte partide, atat timp cat avem un interes comun: municipiul Braila. In momentul in care unii vor dori  sa avem discutii neproductive si scandal, atunci e o alta discutie. Nu cred ca va fi cazul, cel putin nu in primii 3 ani de mandat; poate ca atunci cand se vor apropia alegerile vor incepe si la Consiliul Local Municipal, in al patrulea an, anumite jocuri de acest tip, dar la inceput, cred ca toti vom alege calea dialogului. Cu siguranta  si oamenii care au anumite nemultumiri pot sa se aseze la masa si sa spuna ce doresc. In momentul in care vor spune ce-si doresc, cu siguranta putem sa gasim si o armonizare, putem si sa amanam un proiect, pentru ca nu spun ca eu detin adevarul absolut, nu spun ca ideile mele sunt cele mai bune, putem sa completam proiectele cu ideile lor”.

Doi ani mai tarziu, constatam ca liberalii din CLM (singurii care fac opozitie, pentru ca restul partidelor au devenit aliati politici ai PSD), contesta sistematic abilitatile “diplomatice” ale edilului sef, acuzandu-l de aroganta si de lipsa totala de disponibilitate in a asculta si alte pareri decat ale sale.