DRAGOMIR, ACUM 2 ANI: VOI FI UN PRIMAR CARE VORBESTE PUTIN, DAR VREA SA FACA MULT. VREAU SA FIU UN PRIMAR MAI BUN DECAT CEI CARE AU CONDUS PANA ACUM BRAILA

5 iunie  2018 – 2 ani de la alegerea lui Marian Dragomir (PSD) in functia de primar al Brailei.

23 iunie 2018 – 2 ani de la ceremonia de investire a lui Marian Dragomir in functia de primar al municipiului.

La ceremonia din 23 iunie 2016, Dragomir declara: “Vreau sa fiu un primar mai bun decat cei care au condus pana acum Braila (…), pentru a ne depasi unii pe altii, pentru a ne bucura de tot ceea ce ne propunem pentru orasul nostru”.

In plus, el dadea asigurari ca are de gand sa ia toate masurile necesare impotriva acelor functionari publici sau salariati ai institutiilor la care Municipalitatea este actionar, care pun pe primul plan interesul personal sau care nu isi respecta fisa postului: “Pana acum, in campania electorala am vorbit despre proiecte, dar de astazi, noul primar si noul Consiliu, in intregimea lui, fara diferente politice, fara conotatii de orice fel, are o singura obligatie: sa transformam vorbele, proiectele din campania electorala, in fapte. Este ceea ce asteapta brailenii de la noi toti.

Salut angajatii Primariei municipiului Braila si pe cei ai institutiilor la care Primaria este actionar si vreau sa-i asigur de toata deschiderea si colaborarea mea. Sunt un om direct, care spune lucrurile apasat si direct. Imi asum uneori decizii radicale si vreau sa punem pe primul loc interesul public, interesul orasului nostru si voi lua orice masura este nevoie sa luam impreuna, impotriva celor care urca pe primul plan interesul personal sau uita uneori de fisa postului si nu au un comportament corespunzator cu cetatenii municipiului Braila. Va asigur de faptul ca voi fi un primar care vorbeste putin, dar care vrea sa faca mult, un primar deschis, care vorbeste cu toata lumea, care accepta ideile tuturor si care isi doreste ca la finalul mandatului sa avem orasul pe care ni-l dorim cu totii”.

Amintim ca Dragomir a declarat ulterior ca isi doreste doua mandate in functia de primar al municipiului doua mandate, adica 8 ani.